Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Norton Security Standard 3.0 - Nederlands / 1 Appa


 • Norton Security Standard 3.0 - Nederlands / 1 Appa
  Norton Security Standard 3.0 - Nederlands / 1 Appa Let op! Bij het activeren van de licentiecode is het verplicht om je bankgegevens in te vullen voor een automatische verlenging. Na het activeren is het mogelijk om dit uit te schakelen.
  Norton Security Standard levert snelle, uitgebreide bescherming voor je pc of Mac - en helpt je privé-gegevens te beschermen tegen de online bedreigingen van tegenwoordig.
  Norton Security Standard levert uitgebreide bescherming tegen online bedreigingen om je computer en financiële data te beveiligen tegen cybercriminaliteit. In tegenstelling tot gratis antivirussoftware en andere beveiligingsoplossingen, gebruikt Norton internationale informatie over bedreigingen en geavanceerde technologie om bedreigingen op te sporen en te elimineren — zelfs de allernieuwste.
  Eenvoudig in gebruik De software is gemakkelijk te begrijpen en gebruiksvriendelijk dankzij de verbeterde gebruikersinterface.
  Bescherm je gegevens Betrouwbare gegevensbescherming tegen cybercriminaliteit voor thuis: Norton-antivirus- en firewallsoftware biedt beveiliging en bescherming tegen malware en virussen voor maximaal 1 PC, Mac, smartphone of tablet.
  Veilig online Door gebruik te maken van één van 's werelds grootste wereldwijde civiele intelligence-netwerken, detecteert Norton sneller bedreigingen en beschermt het jouw financiën, privacy en persoonlijke informatie telkens wanneer je online gaat.
  Automatische updates Snelle en energiebesparende antivirustechnologie met automatische updates. Upgrade jouw antivirussoftware eenvoudig zonder een nieuw abonnement voor nog meer bescherming op meer apparaten.
  * De eenjarige licentie is 365 dagen geldig vanaf de activeringsdatum. Het overschrijft eventuele resterende dagen van een reeds bestaande licentie.

  29,99


  Titel: Norton Security Standard 3.0 - Nederlands / 1 Appa
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000050675901


   

Let op! Bij het activeren van de licentiecode is het verplicht om je bankgegevens in te vullen voor een automatische verlenging. Na het activeren is het mogelijk om dit uit te schakelen.
Norton Security Standard levert snelle, uitgebreide....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top