AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Microsoft Office 365 Home - 1 jaar abonnement (cod


 • Microsoft Office 365 Home - 1 jaar abonnement (cod
  Microsoft Office 365 Home - 1 jaar abonnement (cod Office 365 Home Premium is het ideale jaarabonnement voor gezinnen die alle Office-programma’s op maximaal 6 PC’s, Macs of Chromebooks willen gebruiken.

  Office 365 home is een jaarabonnement voor Office programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint. Zo ervaar je Office op jouw manier, up-to-date, gepersonaliseerd en toegankelijk in de cloud. Office 365 Personal is te gebruiken op 6 PC's/Macs/Chromebooks + 6 tablets + 6 telefoons*. Dit artikel wordt als code-in-box thuis bezorgd.

  365 Home
  Abonnement van 12 maanden voor maximaal 6 gebruikers. 1 TB OneDrive-cloudopslag per gebruiker Premium-versies van Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access uitsluitend te gebruiken op pc) Je bestaande abonnement verlengen? Je kunt Office 365 gewoon hier kopen en de aanmeldings-id van je huidige Microsoft-account hier invoeren. Voor gebruik op meerdere pc/Macs, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOS en Android. Voor iOS en Android zijn afzonderlijke app-downloads nodig). Online samenwerken aan documenten met anderen. Premium-ondersteuning via chat of telefoon met Microsoft-deskundigen. Alleen FPP: De activeringscode wordt bezorgd op een keycard
  Plus- en minpunten van Microsoft Office 365 Home
  Altijd de nieuwste versie van Office 1 TB opslag in OneDrive per gebruiker 60 gratis belminuten per maand voor Skype Altijd toegang tot je bestanden OneNote, Publisher en Access zijn alleen beschikbaar op een PC Publisher en Access zijn niet beschikbaar voor Mac
  Welke programma's zijn inbegrepen?
  Word Excel PowerPoint OneNote Outlook
  Welke diensten zijn inbegrepen?
  1 TB cloudopslag Premium-versies van apps 60 Skype-minuten per maand
  Wat is het verschil met andere Office pakketten?
  • Office 365
  Dit is een jaarabonnement dat automatisch constant wordt geüpdate. Hierdoor beschik je met Office 365 altijd over de meest recente programma's. U kunt kiezen uit Personal (max. 1 pc) en Home (max. 6 pc's).
  • Office 2019
  Dit is een eenmalige aankoop en daardoor heeft het geen upgrade-opties, wel (beveiliging)updates. Het werkt op max. 1 pc (een Windows 10 (of hoger) of een Mac). U kunt kiezen uit Home&Student (zonder Outlook) en Home&Business.
  • Office 2016
  Deze voorganger van Office 2019 en is ook een eenmalige aankoop. Office programma's zijn sinds 2016 niet meer geüpgrade, maar werkt wel op laptops met een ouder besturingssysteem zoals Windows 8(.1).

  Bekijk een uitgebreide overzicht met alle verschillen tussen Office-pakketten.

  *Let op: Dit pakket is op maximaal 6 laptops te installeren. Het is niet mogelijk om met deze licentie 18 laptops te voorzien van een Office-pakket.

  Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

  67,95


  Titel: Microsoft Office 365 Home - 1 jaar abonnement (cod
  Prijs: € 67,95
  Productcode: 9200000098946443


   

Office 365 Home Premium is het ideale jaarabonnement voor gezinnen die alle Office-programma’s op maximaal 6 PC’s, Macs of Chromebooks willen gebruiken.

Office 365 home is een jaarabonnement voor Office programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top