Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ZEUZ® 5-Delige Fitness Handtrainer Set – Trainer v • ZEUZ® 5-Delige Fitness Handtrainer Set – Trainer voor Hand, Onderarm, Pols & Vingers – Stressbal, Knijphalter, Stretcher & Grip bal – Anti RSI

  ZEUZ® 5-Delige Fitness Handtrainer Set – Trainer v Vaak worden enkele spieren in het lichaam vergeten om te trainen. Met behulp van het 5-delige fitness handtrainer set van ZEUZ® zal jij voortaan ook jouw hand- en vingergrip verbeteren. Het vergeten van deze spieren is daarmee verleden tijd!

  Alle benodigdheden in één set
  Bij het aanschaffen van een handtrainer set wil je uiteraard dat alle benodigdheden aanwezig zijn. Deze 5-delige fitness handtrainer set voldoet daarom aan deze eis. De set bestaat uit een verstelbare knijphalter, een vingertrainer, een grip bal, een stretcher en een stressbal. Het is dan ook een feit dat deze set jou een handje zal helpen om de gewenste oefeningen uit te voeren.

  Verbeteren van hand- en vingergrip
  Ieder artikel in het 5-delige fitness handtrainer set is bedoeld voor verbeterde prestaties wat betreft jouw hand- en vingergrip. De knijptrainer en grip bal zorgen ervoor dat jouw hand, onderhand én pols worden versterkt. Ook het trainen van jouw vingers is een belangrijk onderdeel. Met behulp van de vingertrainer zal jij alle vingers apart kunnen trainen. Daarnaast biedt de stretcher de mogelijkheid om de soepelheid van je vingers te verbeteren. Tot slot kan de stressbal gebruikt worden voor simpele oefeningen, waardoor geen enkele spier wordt vergeten.

  Geschikt voor revalidatie
  De fitness handtrainer set is ook geschikt voor revalidatie. Dankzij de verschillende artikelen worden gewrichtspijn en stijfheid verminderd en zal de bloedcirculatie worden verhoogd. Op die manier zal door regelmatig te trainen het herstel van bijvoorbeeld artritis, een tenniselleboog of RSI worden bevorderd. Een zeer fijne geruststelling als je lange tijd rondloopt met soortgelijke klachten!

  Voordelen
  ✓ Alles-in-1 set
  ✓ Verbeteren van hand- en vingergrip
  ✓ Eenvoudig in gebruik
  ✓ Geschikt voor alle leeftijden

  Specificaties
  ▪ Merk: ZEUZ
  ▪ Aantal: 5 Stuks (verstelbare knijphalter, vingertrainer, grip bal, stretcher en stressbal)
  ▪ Extra: ZEUZ® opbergzakje

  Kwaliteit gegarandeerd
  Bij ZEUZ gaan we voor de beste kwaliteit en een tevredenheidsgarantie van 100%. De 5-delige fitness handtrainer set is gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat je hand- en vingerspieren perfect worden getraind. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via bol.com en we helpen je graag verder.

  Verbeter jouw hand- en vingergrip en bestel vandaag nog de 5-delige handtrainer set!

  20,95 20,95


  Titel: ZEUZ® 5-Delige Fitness Handtrainer Set – Trainer v
  Prijs: € 20,95
  Productcode: 9200000107636832


   

Vaak worden enkele spieren in het lichaam vergeten om te trainen. Met behulp van het 5-delige fitness handtrainer set van ZEUZ® zal jij voortaan ook jouw hand- en vingergrip verbeteren. Het vergeten van deze spieren is daarmee verleden tijd!

A....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top