Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BullGuard Internet Security 1 Jaar 3 Toestellen -


 • BullGuard Internet Security 1 Jaar 3 Toestellen -
  BullGuard Internet Security 1 Jaar 3 Toestellen - Alle wat je moet weten over Bullguard internet security multi-device

  Het is vandaag de dag erg belangrijk om te beschikken over een goed anti virus/mallware systeem. Het is namelijk niet de bedoeling dat allerlei ongewenste personen toegang krijgen tot jouw persoonlijke gegevens. Eén van de beste malwarebeschermingssystemen die je op dit moment kunt downloaden is Bullguard internet security multi device. Dit systeem heeft de Gold Malware Protection Award mogen ontvangen van AV-Comparatives, dit laat wel zien dat het een systeem is wat aan al onze verwachtingen voldoet. Het is tijd om dit systeem eens wat beter onder de loep te nemen, lees dus snel verder om te zien welke speciale functies dit malwarebeschermingssysteem te bieden heeft!

  Beveiliging voor Windows
  Als het aankomt op de bescherming van jouw laptop of PC dan weet je dat je met Bullguard internet security multi device nooit de fout in zult gaan. Dit systeem heeft een hele hoop functies die uitstekend werken voor alle Windowsgebruikers. Zo is dit systeem in staat om iedere vorm van mallware te ontdekken en deze vervolgens onschadelijk te maken. Hierdoor hoef je nooit meer te vrezen over de veiligheid van jouw gegevens. Daar komt ook nog eens bij dat Bullguard internet security multi device op Windows gebruikt kan worden als Antivirus systeem. Virussen komen jammer genoeg steeds vaker voor, vandaar dat een goed systeem geboden is. Dit in combinatie met de diverse andere functies, waaronder de Firewall en de internet beveiliging, maken de Bullguard internet security multi device een uitstekende keuze voor iedereen die in bezit is van een Windows computer.

  Beveiliging voor MacOS
  Mensen die hun macOS apparaten willen beschermen kunnen ervoor kiezen om Bullguard internet security multi device te downloaden. Houdt er rekening mee dat de antivirus functie voor Apple alleen beschikbaar is bij het Premium pakket of bij het Internet pakken, deze zijn iets duurder dan de bovenstaande optie. Wel beschikt de Bullguard internet security multi device voor de macOS apparaten over een uitstekende internet beveiliging. Mocht je veel onderweg zijn en jouw laptop verbinden met draadloze internetverbindingen dan is dit een uitstekende manier om toch over de vereiste bescherming te beschikken.

  Beveiliging voor Android
  Ook de mensen die in bezit zijn van een Android smartphone of tablet zullen dankzij Bullguard internet security multi device hun veiligheid op het internet vergroten. Het systeem voor Android beschikt onder andere over een speciale back-up via de Cloud, hierdoor zullen jouw gegevens nooit meer verloren kunnen gaan. Tevens is het systeem voorzien van een regulier antivirus en antidiefstal functie, ideaal om jou ten alle tijden te beschermen.

  Al je apparaten beveiligd, wel zo fijn
  Door te kiezen voor Bullguard internet security multi device weet je zeker dat je voorzien bent van een systeem wat op ieder mogelijk apparaat gebruikt kan worden. Dankzij deze speciale multi device ondersteuning kan je middels één pakket al jouw apparaten beveiligen. Zo kan je ongestoord gebruik maken van het internet, zonder dat je nog maar een keer hoeft na te denken over jouw online veiligheid.

  7,49


  Titel: BullGuard Internet Security 1 Jaar 3 Toestellen -
  Prijs: € 7,49
  Productcode: 9200000076564118


   

Alle wat je moet weten over Bullguard internet security multi-device

Het is vandaag de dag erg belangrijk om te beschikken over een goed anti virus/mallware systeem. Het is namelijk niet de bedoeling dat allerlei ongewenste personen toegang krijge....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top