Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

BullGuard Internet Security 1 Jaar 3 apparaten


 • BullGuard Internet Security 1 Jaar 3 apparaten
  BullGuard Internet Security 1 Jaar 3 apparaten Gebruiksvriendelijk.. Simpel, elegant en moeiteloos.

  Snel te installeren en gemakkelijk te beheren. Dankzij de intuïtieve interface kunt u BullGuard Antivirus eenvoudig aanpassen aan uw wensen, of het nu gaat om het instellen van het spamfilter, het uitvoeren van scans of het aanpassen van beveiligingsniveaus.

  Internet Security.. Geef virussen geen kans.

  Volgens onafhankelijke laboratoria is BullGuard Internet Security de beste oplossing. Dat komt door onze combinatie van traditionele detectie op basis van definities met de toonaangevende Behavioural Detection. Samengevat: u krijgt meerdere defensielagen die alle bekende en onbekende virussen tegenhouden voordat ze uw computer kunnen infecteren.

  Ongewenste toepassingen. Voorkom dat ze de controle overnemen.

  Sommige programma's bevatten adware, ze installeren werkbalken en wijzigen uw systeeminstellingen. Ze zijn niet schadelijk zoals Trojaanse paarden of wormen, maar ze kunnen wel de instellingen van uw browser veranderen, uw startpagina wijzigen en u standaard naar een andere zoekmachine verwijzen. Het hulpmiddel tegen ongewenste apps van BullGuard signaleert deze programma's en voorkomt dat ze uw instellingen wijzigen.

  Spamfilter.. Nooit meer last van spam.

  Voorkom dat ongewenste en irritante e-mails in uw Postvak IN belanden en blokkeer ze met het spamfilter van BullGuard. U hoeft zich niet meer te ergeren aan nutteloze berichten en u bent bovendien beschermd tegen phishing-pogingen.

  Veilig browsen.. Brengt licht in de duisternis.

  Op websites ligt vaak schadelijke code op de loer. Als u zomaar op een link klikt, kan uw pc worden geïnfecteerd of kunnen gegevens worden gestolen. Safe Browsing van BullGuard waarschuwt voor verborgen gevaar dat zich verschuilt op websites. Zo bent u altijd beschermd.

  Uitstekende systeemprestaties.. Geen last van vertraging.

  Veel antivirusprogramma's maken een computer trager. BullGuard Antivirus is zo ontworpen dat uw computer altijd uitstekende prestaties levert. Of u nu bezig bent met coderen, ontwerpen of spelen, uw computer blijft gewoon werken zoals u het gewend bent.

  10,99 10,99


  Titel: BullGuard Internet Security 1 Jaar 3 apparaten
  Prijs: € 10,99
  Productcode: 9200000076564118


   

Gebruiksvriendelijk.. Simpel, elegant en moeiteloos.

Snel te installeren en gemakkelijk te beheren. Dankzij de intuïtieve interface kunt u BullGuard Antivirus eenvoudig aanpassen aan uw wensen, of het nu gaat om het instellen van het spamfilter, h....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top