Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Scream VI (4K Ultra HD Blu-ray) • Scream VI (4K Ultra HD Blu-ray)

  Scream VI (4K Ultra HD Blu-ray) De kinderen zijn terug, en de gemaskerde moordenaar die op hen jaagt ook. Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett's (aka Radio Silence) nieuwste hoofdstuk in de "Scream" franchise ziet de laatste generatie Woodsboro overlevenden een nieuw leven opbouwen in New York City, ver weg van de voorstedelijke schaduw van Ghostface. Helaas is hun vrede van korte duur. Dit is tenslotte "Scream VI"

  De film opent met de moord op een filmprofessor, en terwijl het aantal lijken snel escaleert, bereiden Samantha Carpenter (Melissa Barrera), haar zus, Tara (Jenna Ortega), en tweeling Mindy (Jasmin Savoy Brown) en Chad (Mason Gooding) zich voor om te ontsnappen, maar ze zijn niet snel genoeg voor deze nieuwe Ghostface. Samen met andere terugkerende personages, Gale Weathers (Courteney Cox) en Kirby Reed (Hayden Panettiere) en een heleboel nieuwkomers, waaronder Anika (Devyn Nekoda), Josh (Danny Brackett), Ethan (Jack Champion), Quinn (Liana Liberato) en rechercheur Bailey (Dermot Mulroney), moeten de nieuwbakken "core four" het opnieuw opnemen tegen de moordenaar(s), deze keer in het hart van de Big Apple.

  22,99 22,99


  Titel: Scream VI (4K Ultra HD Blu-ray)
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9300000149945215


   

De kinderen zijn terug, en de gemaskerde moordenaar die op hen jaagt ook. Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett's (aka Radio Silence) nieuwste hoofdstuk in de "Scream" franchise ziet de laatste generatie Woodsboro overlevenden een nieuw leven opbouw....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top