Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Tomado TFF4001B - Vloerventilator - 40 cm - Vertic • Tomado TFF4001B - Vloerventilator - 40 cm - Verticaal kantelbaar - Zwart

  Tomado TFF4001B - Vloerventilator - 40 cm - Vertic Met deze praktische vloerventilator TFF4001B van Tomado wordt het simpelweg genieten tijdens de warme zomerdagen. De ventilator is 120˚ verticaal kantelbaar en heeft 3 instelbare snelheden voor een groot bereik in huis. De ventilator is daarnaast eenvoudig te verplaatsen dankzij de handige draagbeugel en staat door de stevige voet zeer stabiel. De krachtige kopergewikkelde 100 watt motor zorgt voor een optimale luchtstroom waardoor je binnen een mum van tijd op elke plek kan genieten van koele lucht!

  Productvoordelen van de Tomado TFF4001B: ✔ Vloerventilator
  ✔ 3 snelheidsinstellingen
  ✔ Verticaal kantelbaar
  ✔ Makkelijk te verplaatsen
  ✔ Druktoetsbediening
  ✔ Antislipvoetjes
  ✔ Vermogen: 100 watt
  ✔ 2 jaar garantie bij Tomado

  Tijdloos design De vloerventilator is gemaakt van hoogwaardig metaal. Dankzij het metalen design en de anti-slipvoetjes staat de ventilator stevig op de grond. De zwarte afwerking geeft de ventilator een stoere retro uitstraling.

  3 snelheden Deze vloerventilator heeft 3 verschillende snelheden waardoor jij gemakkelijk de perfecte luchtstroom in kunt stellen. Zo kan je kiezen tussen een zacht briesje of een krachtige wind of er tussenin. Je kunt de perfecte stand instellen aan de achterkant van de ventilator door middel van de druktoetsen.

  120° kantelbaar Wanneer je de windrichting naar boven of beneden wilt wijzigen, kan je de ventilator naar boven of naar beneden kantelen. Houd de handgreep vast om de ventilator naar boven of beneden te bewegen.

  Gemakkelijk te verplaatsen Door middel van de draagbeugel aan de achterkant van de vloerventilator is hij eenvoudig te dragen en te verplaatsen.

  Reiniging Om het ventilatorblad schoont te maken, moet de voorste beschermkorf verwijdert worden. Open de klemmen en verwijder de schroef aan de onderzijde van de beschermkorf. Reinig het ventilatorblad met een licht vochtige doek en eventueel een mild reinigingsmiddel. Let op dat er geen water in de motorbehuizing terecht komt. Droog alles goed af en zet de ventilator weer in elkaar.

  34,99 34,99


  Titel: Tomado TFF4001B - Vloerventilator - 40 cm - Vertic
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9300000003800278


   

Met deze praktische vloerventilator TFF4001B van Tomado wordt het simpelweg genieten tijdens de warme zomerdagen. De ventilator is 120˚ verticaal kantelbaar en heeft 3 instelbare snelheden voor een groot bereik in huis. De ventilator is daarnaast een....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top