Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Dyson TP00 - Luchtreiniger - Zilver, Wit • Dyson TP00 - Luchtreiniger - Zilver, Wit

  Dyson TP00 - Luchtreiniger - Zilver, Wit De Dyson TPOO luchtreinigingsventilator heeft een krachtige stroom van gereinigde lucht die ook verkoeling biedt. De luchtreiniger beschikt over een vermogen van 56 Watt en over een fabrieksgarantie van 2 jaar. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. De luchtreinigende ventilator is voorzien van een 360 Glass Hepa-filter en verwijdert hierdoor 99,95% van de allergenen en vervuilde stoffen in huis.

  De Air Multiplier™ technologie verspreidt een krachtige stroom gelijkmatige, ononderbroken, gereinigde lucht door de hele kamer. De HEPA H13- en actieve koolfilters verwijderen gassen en 99,95% van de verontreinigende stoffen zo klein als 0,1 micron¹. De luchtreiniger is erg gemakkelijk schoon te maken. Geen sneldraaiende bladen of lastige roosters. Het filter is makkelijk te vervangen. De resterende levensduur van het filter wordt weergegeven op het scherm en geeft aan wanneer je het moet vervangen.

  299,00 299


  Titel: Dyson TP00 - Luchtreiniger - Zilver, Wit
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9300000094365390


   

De Dyson TPOO luchtreinigingsventilator heeft een krachtige stroom van gereinigde lucht die ook verkoeling biedt. De luchtreiniger beschikt over een vermogen van 56 Watt en over een fabrieksgarantie van 2 jaar. Registreer je product: Krijg direct t....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top