Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Clean Air Optima® CA-104 - 3in1 Aircooler, Luchtko • Clean Air Optima® CA-104 - 3in1 Aircooler, Luchtkoeler, Luchtbevochtiger en Circulator Ventilator - 360° automatische oscillatie - Extreem stil! 10dB

  Clean Air Optima® CA-104 - 3in1 Aircooler, Luchtko De nieuwe 3in1 luchtkoeler, luchtbevochtiger en circulator ventilator CA-104 van Clean Air Optima®!

  Geschikt voor ruimtes tot 40m² / 100m³

  Uitgebreide toepassingsmogelijkheden met de CA-104 luchtkoeler
  De Clean Air Optima® 3in1 luchtkoeler CA-104 is de perfecte oplossing voor het comfortabel luchtkoelen, luchtbevochtigen en het creëren van een verkoelende bries middels de apart in te schakelen circulator-ventilator-functie met 24 selecteerbare ventilatorniveaus. De 3in1 luchtkoeler, luchtbevochtiger en circulator-ventilator CA-104 kenmerkt zich door de flexibele instelmogelijkheden voor:

  1. Lucht koelen tijdens warme dagen door het inschakelen van de luchtkoeler-functie
  2. Lucht bevochtigen tijdens koude winterse dagen
  3. Circulator-Ventilator tijdens warme dagen met- of zonder luchtkoeler-functie

  Luchtkoeler voor koele prestaties tijdens warme dagen!
  De Clean Air Optima® 3in1 luchtkoeler CA-104 zorgt voor verkoeling in de binnenruimte middels een krachtige luchtstroom en verdamping van (koel) water in de aanwezige lucht. Dit is gebaseerd op het principe van natuurlijke verdampingskoeling van ijs of koud water dat aan de watertank wordt toegevoegd om warme (binnen)lucht af te koelen zonder het gebruik van chemische koelmiddelen. Tevens heeft de Clean Air Optima® 3in1 luchtkoeler CA-104 geen luchtafvoerslang nodig zoals bij een airconditioner en is deze luchtkoeler van Clean Air Optima® een energie- en kostenbesparend alternatief t.o.v. een airconditioningsinstallatie met slechts een verbruik van max. 24 Watt. Natuurlijke verdampingskoeling
  U kent het wel: als u op de vochtige huid blaast, voelt u onmiddellijk een verkoelend effect doordat het verdampingsproces warmte onttrekt. Het verdampingsproces van de luchtkoeler CA-104 is vergelijkbaar: Achterin de luchtkoeler bevindt zich het verdampingsfilter (1) met honingraadstructuur. Het verdampingsfilter raakt verzadigd met water als u de luchtkoeler-functie inschakelt. De warme lucht wordt vanaf de achterkant van de luchtkoeler door het natte (koele) verdampingsfilter geleid en koelt af door verdamping. De afgekoelde lucht (2) wordt vervolgens door de geruisarme circulator-ventilator de binnenruimte ingeblazen.

  Luchtkoeler capaciteit CA-104 - 280 m³/ h

  Luchtzuivering door ionisator
  De ingebouwde ionisator produceert negatieve zuurstofionen waardoor de binnenlucht, aanvullend op de luchtkoeler- en circulator ventilatorwerking, wordt gereinigd en verfrist. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. Deze deeltjes worden zwaarder dan de lucht, vallen neer en worden op deze wijze uit de lucht gefilterd. Geuren worden door ionisatie geneutraliseerd.

  Luchtbevochtiger in de winterperiode
  Gezonde, frisse en optimaal bevochtigde binnenlucht, voorkomt geïrriteerde luchtwegen, droge huid en uitdroging van waardevolle interieurdelen. In perioden met lage relatieve luchtvochtigheid kan de Clean Air Optima® 3in1 luchtkoeler CA-104 ook gebruikt worden als luchtbevochtiger die middels de natuurlijke koud-verdamping een optimale luchtvochtigheid in binnenruimtes realiseert.

  Bevochtigingscapaciteit CA-104 / min. 160 ml/ h - max. 350 ml/ h

  Circulator ventilator met actief aerodynamisch-vormgegeven ventilatorblad
  Bij uitgeschakelde luchtkoeler-functie fungeert de 3in1 luchtkoeler CA-104 in de zomer als circulator-ventilator door een verkoelende bries te produceren. Door het innovatieve en actief aerodynamisch-vormgegeven en diepstekende ventilatorblad (Vortex), verplaatst de circulator-ventilator van de luchtkoeler CA-104 in een unieke spiraalvorm lucht met een veel hogere snelheid in vergelijking tot standaard ventilatoren!

  Roterende wervelende spiraal- en conisch-vormige luchtstroom
  Door de roterende wervelende spiraal- en conisch-vormige luchtstroom van de luchtkoeler CA-104 wordt een weerkaatsend effect op wanden, plafond en vloer gerealiseerd. Daardoor vindt een veel betere verdeling van de luchtstroom in de gehele ruimte plaats in vergelijking tot standaard ventilatoren!

  Unieke circulator-ventilator voor koele prestaties tijdens warme dagen
  De CA-104 luchtkoeler en circulator-ventilator met de unieke Clean Air Optima® roterende wervelende spiraal- en conisch-vormige luchtstroomtechnologie, zorgt ervoor dat het gehele luchtvolume in de binnenruimte, snel, koel en continu circuleert en tegelijkertijd effectief geïoniseerd wordt. Het elegante en zeer compacte design van de CA-104 past in elk stijlvol woon- en/of zakelijk interieur.

  Luchtsnelheid tot 5 meter / seconde en luchtverplaatsing tot 720 m³/h

  Luchtkoeler – Circulator ventilator 360° automatische oscillatie
  De luchtkoeler CA-104 met de circulator-ventilator-functie beschikt over een unieke automatische verticale 360° oscillatie functionaliteit.

  Eenvoudig vullen van de watertank
  De watertank kan eenvoudig en snel via de achterkant van de Clean Air Optima® 3in1 luchtkoeler CA-104 uitgeschoven worden voor het vullen met leidingwater onder de kraan, maar kan ook vanaf de bovenkant in het apparaat zelf worden bijgevuld.

  De luchtkoeler CA-104 heeft een grote watertank met een inhoud van 4,5 liter.

  Extreem stil
  De borstelloze gelijkspanningsmotor van de Clean Air Optima® luchtkoeler CA-104 is extreem stil, energiezuinig en voorziet in een uiterst precieze instelling door regeling van de luchtsnelheid naar keuze in 24 ventilatorniveaus. Bovendien heeft de BLDC motor in deze unieke luchtkoeler van Clean Air Optima® een veel langere levensduur in vergelijking tot een standaard luchtkoeler met een AC motor.

  Ultrastille sleep mode programmering
  De sleep mode programmering van de Clean Air Optima® luchtkoeler CA-104 dimt het display en schakelt de ventilatorsnelheid in op een ultrastille bries voor een aangename nachtrust.

  De sleep mode ventilatorsnelheid zorgt gedurende de nacht voor een aangename zachte en verkoelende luchtstroom met een geluidsniveau vergelijkbaar met ritselende bladeren in de wind.

  Energiezuinig systeem
  De Clean Air Optima® luchtkoeler CA-104 zorgt ervoor dat u zeer comfortabel geniet van een aangenaam binnenklimaat zonder energieverspilling dankzij de borstelloze extreem energiezuinige gelijkspanningsmotor en de zeer lage luchtweerstand van de actief aerodynamisch-vormgegeven en diepstekende (Vortex) ventilatorbladen.

  Stroomverbruik max. 24 Watt.

  Luchtkoeler in compact design met eenvoudige bediening

  Praktische handgreep
  De Clean Air Optima® 3in1 luchtkoeler CA-104 heeft een praktische handgreep waardoor de luchtkoeler makkelijk verplaatsbaar is van de ene naar de andere ruimte.

  Compact design luchtkoeler past in elk interieur
  Door het compacte en fraai gestileerde design van de luchtkoeler en de neutrale kleurstelling is de unieke Clean Air Optima® 3in1 luchtkoeler CA-104 inpasbaar in elk interieur.

  Het overzichtelijke digitale bedienpaneel op de bovenzijde van de luchtkoeler CA-104 is voorzien van acht tiptoetsen voor het eenvoudig selecteren van de gewenste instellingen.

  Instelmogelijkheden van de 3in1 luchtkoeler CA-104
  • ON/OFF: voor het in- en uitschakelen van de luchtkoeler/luchtbevochtiger en circulator-ventilator
  • Mode: voor het instellen van het gewenste programma: normale luchtstroom, natuurlijke luchtstroom, slaapmodus
  • Speed: ventilatorsnelheid regelbaar in 24 niveaus met de + en - toetsen
  • Timer ON / Timer OFF: 1-12 uur timerfunctie met instelbaar in- en uitschakelmoment
  • Swing: instellen 360° oscillatiefunctie voor luchtkoeler en circulator-ventilator
  • Aircooler / Airhumidifier: luchtkoeler/luchtbevochtiger aan, luchtkoeler/luchtbevochtiger uit

  146,99 146,99


  Titel: Clean Air Optima® CA-104 - 3in1 Aircooler, Luchtko
  Prijs: € 146,99
  Productcode: 9300000151577567


   

De nieuwe 3in1 luchtkoeler, luchtbevochtiger en circulator ventilator CA-104 van Clean Air Optima®!

Geschikt voor ruimtes tot 40m² / 100m³

Uitgebreide toepassingsmogelijkheden met de CA-104 luchtkoeler
De Clean Air Optima® 3in1 luchtkoeler CA-....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top