Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Mobiele airco - Eden ED-7009 • Mobiele airco - Eden ED-7009

  Mobiele airco - Eden ED-7009 Deze mobiele Eden ED-7009 Airconditioner is perfect voor verkoeling op elke gewenste locatie vanwege zijn compacte vorm en minimalistische design. Deze airco valt in energieklasse A vanwege zijn zeer zuinige verbruik. Ondanks het zuinige verbruik merk je meteen het effect zodra je de airco aanzet, waardoor je er direct plezier van hebt.

  Eenvoudige verkoeling van de lucht
  Deze airconditioner is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt de Eden airco gemakkelijk bedienen met de afstandsbediening of via het display. Met een koelvermogen van 9000 BTU koel je moeiteloos de lucht in je huis. Dankzij de digitale timer en de instelbare ventilatiesnelheid kun je de airco volledig naar wens instellen. Het is een praktisch en essentieel apparaat om jezelf te voorzien van comfort tijdens hete zomers.

  Essentie en comfort in één
  De airco heeft drie verschillende instellingen. Je kunt ervoor kiezen om je huis te koelen en te ontvochtigen. Daarnaast heeft deze Eden airconditioner ook een ventilatorstand. Deze stand is ideaal voor de dagen die iets warmer zijn, maar nog geen hittegolf vormen. Dankzij de diverse instellingen is deze airco geschikt voor elk warm moment.

  Zuinig in energieverbruik
  Deze airco met een koelvermogen van 2.6 kW is zeer zuinig in energieverbruik en is daarom gelabeld met energielabel A. Het geluidsniveau van deze Eden airconditioner is slechts 65 dB, dus je hebt er geen last van. Met een vermogen van 1000 Watt is deze functionele airco geschikt voor een ruimte van wel 80 m3 en koelt hij eenvoudig je slaap-, werk- of woonkamer.

  Praktisch en compact ontwerp
  Deze betaalbare Eden airco werkt met koelmiddel R290 (160g) en heeft een indicator voor een volle watertank. Zo kun je precies zien wanneer de tank vol is en geleegd moet worden. Het minimalistische en eenvoudige design van de airco past mooi in elk huis. Bovendien kun je de airco dankzij het compacte formaat gemakkelijk opbergen. Dit apparaat is echt geschikt voor iedereen.

  Wat zit er in de doos?
  Eden Airconditioner, afstandsbediening en handleiding

  Redenen om te kiezen voor de Eden Airconditioner:

  Essentie en comfort in één dankzij de drie verschillende standen
  Geen geluidsoverlast of hoge energierekeningen
  Compact en minimalistisch ontwerp
  Gebruiksvriendelijk en geschikt voor beginners

  Meer informatie & bestellen


   

Deze mobiele Eden ED-7009 Airconditioner is perfect voor verkoeling op elke gewenste locatie vanwege zijn compacte vorm en minimalistische design. Deze airco valt in energieklasse A vanwege zijn zeer zuinige verbruik. Ondanks het zuinige verbruik mer....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top