Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Autostoel Organizer met Tablet Houder - Universele • Autostoel Organizer met Tablet Houder - Universele Autostoel Beschermer - Autostoel Hoes voor Kinderen

  Autostoel Organizer met Tablet Houder - Universele Altijd maar een rommelige achterbank waar je continue je spullen kwijt bent? Deze luxe autostoel organizer met tablethouder is speciaal ontworpen voor lange reizen met kinderen. Het is de perfecte oplossing voor ouders die hun kinderen willen vermaken en hun auto tegelijkertijd opgeruimd willen houden.
  De organizer heeft een tablet venster, waardoor kinderen tijdens het rijden films kunnen kijken of spelletjes kunnen spelen. Met negen opruimvakken, inclusief twee voor drinkbekers, zorgt deze organizer ervoor dat de auto altijd netjes blijft en dat belangrijke spullen gemakkelijk binnen handbereik zijn. Bovendien is de organizer waterafstotend en makkelijk schoon te maken, wat betekent dat eventuele morsingen of knoeien geen probleem zullen vormen.
  De hoge kwaliteit van deze organizer is duidelijk te zien in het ontwerp en de afwerking. De organizer is gemakkelijk vast en los te maken door de handige kliksluiting boven en onder, waardoor het geschikt is voor alle soorten auto's. Met afmetingen van 68 cm hoog en 46 cm breed is deze organizer ruim en biedt het voldoende opbergruimte voor al uw spullen. De tablethouder heeft een afmeting van 25 cm breed en 19,5 cm hoog en is geschikt voor verschillende soorten tablets, waaronder iPads. De onderste houder heeft een afmeting van 21 cm breed en 22 cm hoog.
  Bovendien bieden we een jaar garantie op deze autostoel organizer, waardoor u verzekerd bent van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Kortom, deze luxe autostoel organizer met tablethouder is de perfecte keuze voor ouders die hun kinderen willen vermaken tijdens lange reizen, terwijl ze hun auto netjes en opgeruimd houden. Bestel hem nu en ervaar het gemak en comfort van deze geweldige autostoel organizer.

  9,95 9,95


  Titel: Autostoel Organizer met Tablet Houder - Universele
  Prijs: € 9,95
  Productcode: 9300000050778664


   

Altijd maar een rommelige achterbank waar je continue je spullen kwijt bent? Deze luxe autostoel organizer met tablethouder is speciaal ontworpen voor lange reizen met kinderen. Het is de perfecte oplossing voor ouders die hun kinderen willen vermake....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top