Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Corrector • Corrector

  Corrector De Shoulder Brace: het meest effectieve hulpmiddel tegen rugpijn en een slechte houding

  Ga door het leven met je schouders naar achteren en je kin omhoog. De Shoulder Brace Lite Postuur & Rug Corrector gaat je daarbij helpen. Je hebt waarschijnlijk wel eens een scherpe pijn in je rug gevoeld. Stel je voor: een leven zonder vervelende pijn in je onderrug en nek. Honderden mensen zijn reeds geholpen door deze postuur corrector. Met de verstelbare rug corrector van Garmoi leiden ze hun leven zonder pijn of zorgen. Jij verdient dit ook!

  Met de Shoulder Brace Lite Rugbrace voor houding correctie kan je heel eenvoudig slechte houding verbeteren, nek- & rugpijn verlichten en meer zelfvertrouwen krijgen door rechtop te staan en te zitten. Niets is immers beter voor je zelfvertrouwen dan je goed in je vel voelen. Het is ideaal indien je lang achter je computer zit. Onze houding correctie brace zorgt ervoor dat je rechtop gaat zitten en verlicht de spanning op jouw schouders en nekspieren. Je kunt de Shoulder Brace Pro Rugbrace op verschillende momenten van de dag gebruiken. Denk hierbij aan auto rijden, een relaxed avondje op de bank of bij het maken van een wandeling.

  VOORDELEN Helpt je rug door het voorkomen van scoliose, voorovergebogenheid en "computerhouding". Corrigeert je houding: De postuur verbeteraar brengt uw schouders terug naar hun natuurlijke houding. Uw wervelkolom zal zich gaan aanpassen aan de juiste houding, waardoor u stap voor stap dichter bij een perfecte, pijnloze dag komt. Onzichtbaar: Shoulder Brace Pro is zo ontworpen om hem aangenaam te maken onder kleding en dus onzichtbaar voor anderen. Dit heeft geen invloed op de prestatie van de houdingscorrector. Een echte lichtgewicht: Draag hem gedurende de hele dag door zonder het ook maar te merken, dankzij de lichte materialen die gebruikt zijn om de postuurcorrector te maken Ademend en comfortabel: Door alleen gebruik te maken van kwaliteit stoffen is erin geslaagd een ademend en comfortabel ontwerp te creëren zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Dit zorgt ervoor dat de Shoulder Brace Pro zacht is voor uw huid en oksels. Ideaal voor houding correctie Gemakkelijk aan te passen aan uw schouderbreedte en rug. De houding corrigerende rugbrace is verstelbaar en perfect aanpasbaar aan jouw lichaam, jouw Shape.
  Opmerking: Sommige mensen ondervinden geen direct resultaat bij het gebruik van de Shoulder Brace Lite Rugbrace | Postuur & Rug Corrector. Het is daarom belangrijk dat u de brace dagelijks draagt en de stappen volgt, zoals beschreven in de bijgeleverde handleiding, voor een snelle en efficiënte houding correctie.


  REINIGING EN VERZORGING Niet in de wasmachine wassen Niet bleken Niet strijken Niet stomen Niet in de droger Blijf niet langer met de pijn zitten en bestel nu de Rugbrace houding corrector.

  6,09 6,09


  Titel: Corrector
  Prijs: € 6,09
  Productcode: 9300000076394793


   

De Shoulder Brace: het meest effectieve hulpmiddel tegen rugpijn en een slechte houding

Ga door het leven met je schouders naar achteren en je kin omhoog. De Shoulder Brace Lite Postuur & Rug Corrector gaat je daarbij helpen. Je hebt waarschijnli....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top