0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Golden Earring - Cut (Remastered & Expanded) -Cd+D • Golden Earring - Cut (Remastered & Expanded) -Cd+Dvd- (CD)

  Golden Earring - Cut (Remastered & Expanded) - Het album Cut betekent in 1982 de comeback voor Golden Earring. Oorspronkelijk bedoeld als een afscheidsplaat luidt het zestiende studioalbum vanwege het artistieke en commerciële succes een nieuwe fase in de historie van de band in. Zowel het album als de single Twilight Zone belandt op de eerste plek van de hitlijsten en de videoclip van Dick Maas trekt veel aandacht. Ook in Amerika, waar de single – mede dankzij de aandacht van muziekzender MTV - de top 10 van de Billboard Hot 100 bereikt. Ondertussen geeft de band in Amerika in de lente van 1983 zo’n veertig shows in twee maanden.

  Deze uitgebreide editie bevat naast de geremasterde versie van het album de singleversie van Twilight Zone, beide singleversies van The Devil Made Me Do It en b-kanten King Dark en Shadow Avenue. De tweede cd, The Cut Sessions, biedt een keur aan outtakes, ruwe mixen en alternatieve versies, inclusief de eerste studio-opnamen van Twilight Zone en Future uit november 1981.

  Ook is een DVD bijgevoegd met daarop de langverwachte gerestaureerde videoclips die regisseur Dick Maas voor Golden Earring tussen 1982 en 1997 heeft gemaakt. De beelden zijn overgezet en geremasterd vanaf de originele 16mm en 35mm filmreels en analoge en digitale videotapes. Als bonus zijn de Toppop-videoclip van The Devil Made Me Do It en een aflevering van het Polygoon Journaal over het maken van de videoclip voor When The Lady Smiles toegevoegd.

  Alle tracks zijn in 24 bit/192 kHz geremasterd vanaf de originele mastertapes.

  24,99 24,99


  Titel: Golden Earring - Cut (Remastered & Expanded) -
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000157882996


   

Het album Cut betekent in 1982 de comeback voor Golden Earring. Oorspronkelijk bedoeld als een afscheidsplaat luidt het zestiende studioalbum vanwege het artistieke en commerciële succes een nieuwe fase in de historie van de band in. Zowel het album ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top