Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LEGO City Autowasserette Set met Speelgoed Auto - • LEGO City Autowasserette Set met Speelgoed Auto - 60362

  LEGO City Autowasserette Set met Speelgoed Auto - Auto's schoonmaken is kinderspel met de LEGO City Autowasserette (60362) set voor kinderen vanaf 6 jaar met draaiende wasborstels, beweegbare drogers, een zeepdispenser, een bandenpomp en een speelgoed auto. Voeg de mini figuren van de chauffeur en medewerker toe voor urenlang speelplezier.

  Kinderen kunnen met deze boeiende auto set hun creativiteit uiten door middel van fantasierijke verhalen en avonturen die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen. Er valt nog meer plezier te beleven met de LEGO Builder app. Daar kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen, modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken.

  Tof klein cadeau-idee - verras jongens en meisjes met hun verjaardag of op een andere bijzondere dag met deze LEGO Voertuigen set. Met de andere leuke LEGO City sets (apart verkrijgbaar) kunnen kinderen hun collectie uitbreiden.

  Afmetingen: eenmaal gebouwd is de LEGO City Autowasserette ca. 11 cm hoog, 15 cm breed en 11 cm diep.

  Bevat 243 onderdelen. Eigenschappen Geef kinderen een leuke creatieve bezigheid met deze LEGO City bouwset voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar, inclusief een autowasstraat, een speelgoed auto en 2 mini figuren De wasstraat heeft draaibare wasborstels, beweegbare drogers, een zeep dispenser, een bandenpomp en is inclusief een speelgoed auto met 4 grote wielen Kinderen kunnen met de auto door de wasstraat rijden om de wasborstels te laten draaien, zeepsop te doseren, de ventilatoren in werking te brengen en de druk van de banden te controleren bij de bandenpomp De LEGO City auto set bevat ook mini figuren van een chauffeur en een medewerker met een bezem voor urenlang fantasierijk plezier Deze LEGO City speelgoed wasstraat met bewegende functies is een geweldig zomaar, kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar

  14,99 14,99


  Titel: LEGO City Autowasserette Set met Speelgoed Auto -
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000144770814


   

Auto's schoonmaken is kinderspel met de LEGO City Autowasserette (60362) set voor kinderen vanaf 6 jaar met draaiende wasborstels, beweegbare drogers, een zeepdispenser, een bandenpomp en een speelgoed auto. Voeg de mini figuren van de chauffeur en m....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top