Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Dove Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpirant • Dove Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpirant Deodorant Spray Geschenkset - 5 x 150 ml - Voordeelverpakking

  Dove Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpirant De Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpirant Geschenkset bevat vijf heerlijke producten voor zachte en verzorgde oksels.

  • Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpirant Deodorant Spray Geschenkset
  • Verzorgt en hydrateert de huid en biedt tot 72 uur bescherming tegen zweet
  • Deze huidvriendelijke deodorants zonder alcohol zijn zacht voor de huid
  • De spray bevat een verbeterde formule met Triple Moisturising technologie
  • Anti-transpirant deodorant sprays met 5 frisse geuren
  • Dove anti-transpirant deodorants dragen het PETA-approved keurmerk

  Waarom de Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpirant Deodorant Spray Geschenkset:

  De Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpiranten maken deel uit van de meest verzorgende lijn van Dove, met een verbeterde gepatenteerde formule zijn ze zacht voor de huid, zelfs na het scheren. Het Advanced Care assortiment van Dove biedt met de Triple Moisturising technologie 72 uur bescherming tegen zweet. De hele dag een fris en verzorgd gevoel – wat de dag je ook brengt! Deze deodorants helpen om je gevoelige huid te herstellen van irritatie veroorzaakt door het scheren. Dus houd je Dove Advanced Care Anti-Transpirant Deodorant Spray in de buurt als je 's ochtends uit de douche stapt en houd je oksels zacht en verzorgd. De geschenkset bevat 5 Go Fresh anti-transpiranten met de volgende frisse geuren: Cucumber & Green Tea, Pear & Aloe Vera, Pomegranate & Lemon Verbena, Açaí Berry & Waterlily en Passion Fruit & Lemon Grass. Leuk om cadeau te doen, nog leuker om cadeau te krijgen.


  Hoe te gebruiken:

  Schud de spuitbus, houd de bus op ongeveer 15 cm van je oksel en spray kort en stevig. Dove biedt naast anti-transpiranten ook deodoranten aan. Beide geven een langdurig fris gevoel en hebben een verzorgende werking voor de kwetsbare okselhuid. Anti-transpiranten bevatten aluminiumzouten die de hoeveelheid zweet verminderen en ervoor zorgen dat je oksels droog blijven, zodat onaangename geurtjes geen kans krijgen. Deodoranten bevatten geen aluminiumzouten, maar wel actieve ingrediënten die ongewenste geurtjes bestrijden. Beide formules zijn vrij van alcohol en verrijkt met Triple Moisturising technologie. Dus welke je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op bescherming, frisheid en heerlijk zachte, gladde en verzorgde oksels.

  Het verhaal van Dove:

  Dove ondersteunt vrouwen wereldwijd bij het realiseren van hun volledige potentiële en individuele schoonheid door verzorgingsproducten te ontwikkelen die inspelen op de persoonlijke behoeften van hun huid en haar. Want wij geloven dat wie zich mooi en lekker in zijn vel voelt met de hulp van de juiste verzorging, dat ook kan uitstralen.
  Om de impact op het mileu te verminderen hebben de Dove anti-transpiranten en deodoranten een andere verpakking gekregen. De aluminium spuitbus van deze anti-transpirant is 100% en oneindig recyclebaar.
  De Dove anti-transpirant deodorants zijn vegan en dragen het PETA-approved keurmerk.

  12,40 12,4


  Titel: Dove Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpirant
  Prijs: € 12,40
  Productcode: 9300000146378220


   

De Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpirant Geschenkset bevat vijf heerlijke producten voor zachte en verzorgde oksels.

• Dove Advanced Care Go Fresh Anti-Transpirant Deodorant Spray Geschenkset
• Verzorgt en hydrateert de huid en biedt to....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top