AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

BOTC LED Lichtgordijn Sfeerverlichting met Afstand • BOTC LED Lichtgordijn Sfeerverlichting met Afstandsbediening - 3 meter - 300 LED lichten - Kerstverlichting voor Buiten & Binnen - LED Kerstverlichting Lichtgordijn - Warm wit

  BOTC LED Lichtgordijn Sfeerverlichting met Afstand BOTC 300 LED warm witte lichten string indoor. hang ze op deuren en ramen of achter stoffen om een echt magische look te creëren. slaapkamer string lights. fee gordijnverlichting voor slaapkamer kan betrekking hebben op de meeste ramen, gordijnen, muren, pergola's. geweldig voor bruiloften, vakantie partijen of gewoon om je slaapkamer te verlichten. [8 LIGHTING MODE/ TIMER] Constant aan en 7 knipperstanden: Combinatie, in golven, sequentieel, slo-glo, chasing/ flash, slow fade en twinkle/ flash. De timer houdt de feeënverlichting 6 uur lang aan, met elke 24 uur een uitschakeling van 18 uur. U kunt de timerknop tweemaal indrukken of de feeënverlichting uitschakelen om de timerfunctie te annuleren. Er zijn 8 knoppen die overeenkomen met 8 modi op de afstandsbediening. U kunt de strijklichtjes binnenshuis bedienen binnen een straal van 72 voet. (Merk op dat u de afstandsbediening beter op USB kunt richten.) De afstandsbediening slaat ook automatisch de laatst gekozen modus en helderheid op. U hoeft ze dus de volgende keer niet opnieuw in te stellen. [USB-gordijnverlichting] De USB-aansluiting is handiger dan het stopcontact.
  stopcontact, vooral als u buiten bent. U kunt de USB-interface aansluiten op een powerbank, een laptop, enz. Zodra u de stekker in het stopcontact steekt, gaan de hanglampen aan. Druk vervolgens op de knop op de USB om de modus te wijzigen. Zodra trek de stekker uit, elke functie zou moeten resetten volgende keer. [SIZE] De 200 led opknoping fee lichten hebben 10 strings van lichten. Elke string heeft 20 geleide bollen. De lengte van verlengsnoer is 9.8 voet. De grootte van de gordijnlichten is 6.5 ft*6.5 ft.

  [IP44 WATERPROOF/ VEILIGHEID] De IP44 waterdichte graad is adequate bescherming tegen regen en sneeuw, die de openluchtgordijnlichten niet beïnvloedt. (Merk op dat de USB niet waterdicht is.) Gordijn fee lichten en de USB zal altijd een lage temperatuur te houden. Het is 100% veilig om ze aan te raken. [PERFECT VOOR DECORATIE] Koorden, USB en het verlengsnoer zijn transparant en helder. Perfect voor binnen en buiten decoratie als Kerstmis, Valentijnsdag, Vakantie, bruiloft, feest, slaapkamer, woonkamer, tuin, enz. Versier uw huis deze Kerstmis, u zult complimenten ontvangen van uw buren en vrienden! [ADJUSTABLE BRIGHTNESS] Er zijn twee knoppen op de afstandsbediening om de helderheid aan te passen. Verschillende lichten geven je een ander gevoel. Helder licht is geschikt voor een feestje. Dim licht is geschikt voor rust.

  Specificatie:
  Aritkeltype: Gordijnlicht
  8 standen: Combinatie, In Wave, Sequential, Slo glo, Chasing/Flash, Slow fade, Twinkle/Flash, Steady
  LED-hoeveelheid: 300
  Hoeveelheid string: 10
  Kleur: Warm/Wit/Blauw/Veelkleurig (Optioneel)
  Maat: Zoals de foto laat zien:
  5V / 60HZ

  Het pakket omvatte:
  1 x LED Light String
  1 x afstandsbediening
  1 x Voeding op USB-poort
  1 x Handleiding

  17,98 17,98


  Titel: BOTC LED Lichtgordijn Sfeerverlichting met Afstand
  Prijs: € 17,98
  Productcode: 9300000121173551


   

BOTC 300 LED warm witte lichten string indoor. hang ze op deuren en ramen of achter stoffen om een echt magische look te creëren. slaapkamer string lights. fee gordijnverlichting voor slaapkamer kan betrekking hebben op de meeste ramen, gordijnen, mu....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top