Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

zaap® Ultra 2in1 Elektrische Vliegenmepper - 3000V • zaap® Ultra 2in1 Elektrische Vliegenmepper - 3000V - 1200mAh - Met Oplaadstation - 30 LED - Paars

  zaap® Ultra 2in1 Elektrische Vliegenmepper - 3000V Klaar met de vliegende insecten in je huis? Dan is deze zaap® 2-in-1 Vliegenmepper & Muggenlamp dé oplossing! Deze muggenmepper is zowel een vliegenmepper als een muggenlamp. De mepper is elektrisch oplaadbaar met de oplaadstation of USB kabel. De muggenlamp functie heeft maar liefst 30 sterke paarse lampen die muggen aantrekken in het donker. Kijk niet verder en start met ZAPPEN met onze nieuwste mepper.

  Alle voordelen op een rij: 2-in-1 Vliegenmepper en Muggenlamp functie 30 paarse Lampen om vliegjes aan te trekken Oplaadbare batterij van 1200mAh Veilige ontwerp met 3 lagen net 3000V Spanning voor effectieve resultaat Incl. oplaadstation voor makkelijk opladen en langdurig gebruik op muggenlamp mode Vliegenmepper functie De elektrische vliegenmepper is een makkelijk en effectieve oplossing tegen vliegen, muggen of wespen. De spanning van 3000V is genoeg om vliegen en muggen te vangen en doden zonder vlekken of knoeien.
  De veiligheidsnetten aan de buitenkant werken als een bescherming tegen aanraking van de stroomnet in het midden. Het metalen net in het midden heeft een hoog spanning! Raak deze niet aan en ook niet met metalen objecten.
  Gebruiksinstructies: Schuif naar ON1 > Houd de hoogspanningsknop ingedrukt om het elektriciteitsnet in te schakelen. Muggenlamp functie Er zijn 30 ingebouwde lampen die muggen aantrekken. De mepper geeft continu stroom en de lichten gaan aan. Muggen, vliegen en andere vliegende insecten worden aangetrokken door het paarse licht. Deze worden geëlektrocuteerd wanneer ze in het elektrische net vliegen.
  Gebruiksinstructies: Zet de mepper op de oplaadstation > Schuif naar ON3.

  Het product heeft functies tegen overbelasting, overstroom en kortsluitbeveiliging. Dit zorgt voor nauwkeurig detecteren van de accu niveau. De mepper kan in de opladen base blijven met de USB kabel in de stroom zonder de accu te overbelasten. Oplaadbare batterij De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 1200mAh. Deze kan met de meegeleverde USB kabel worden opgeladen via de USB-input op de mepper of via de oplaadstation. De ontwerp is duurzaam en milieuvriendelijk, omdat er geen batterij nodig is zoals bij traditionele elektrische muggenmepper. De oplaadtijd van dit model is verlaagd tot 4 uur. Veiligheidsinformatie Buiten bereik van kinderen houden en oppassen voor elektrische schokken. Raak het metalen net niet aan met de handen of metalen voorwerpen.

  Productspecificaties Model: ZPM30G Afmetingen: 56 x 21.5 Kleur: Paars Gewicht: 300g Batterij: 1200mAh Werktijd / Opladen tijd: 8 uur / 3-5 uur Adapter: 5V/1A Spanning: 3000V Materiaal: Metal & ABS Muggenlamp: 30 lampen Kenmerken: Anti muggen, muggenmepper, vliegenlamp, muggenlamp, vliegenmepper elektrisch, vliegenmepper oplaadbaar Verpakkingsinhoud: 1x Electrische vliegenmepper 1x Oplaadstation 1x USB kabel 1x Kwastje 1x Adapter 1x Handleiding

  29,99 29,99


  Titel: zaap® Ultra 2in1 Elektrische Vliegenmepper - 3000V
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9300000144265449


   

Klaar met de vliegende insecten in je huis? Dan is deze zaap® 2-in-1 Vliegenmepper & Muggenlamp dé oplossing! Deze muggenmepper is zowel een vliegenmepper als een muggenlamp. De mepper is elektrisch oplaadbaar met de oplaadstation of USB kabel. De m....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top