Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HISHA Postuur Corrector - Medische Verstelbare Rug • HISHA Postuur Corrector - Medische Verstelbare Rug Houding Corrector - Houding Corrector Tegen Rugklachten - Houding Correctie - Verstelbare Rugband - Rugbrace Voor Bovenlichaam - One Size - Unisex

  HISHA Postuur Corrector - Medische Verstelbare Rug Heb jij veel last van je rug of zoek je een manier om je houding te verbeteren, waarbij je rug rechtstaat? De HISHA Rugbrace is de ideale hulpmiddel om je houding te verbeteren en rugpijn te verminderen. De rugbrace is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft verstelbare banden, zodat je het kunt aanpassen aan jouw lichaam! De HISHA Rugbrace is ontworpen voor maximaal resultaat en comfort. In tegenstelling tot andere houdingcorrectors die irriteren onder je oksels en na een paar minuten oncomfortabel worden, biedt onze brace de hele dag door comfort. De rugbrace is gemaakt van ademend, latexvrij materiaal dat onzichtbaar is onder je kleren. Je vergeet simpelweg dat je hem draagt! Je kunt de braxe gemakkelijk aanpassen met de verstelbare schouderbanden. Onze rugbrace is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voordelen HISHA Rugbrace Verbetering van de houding: De HISHA rugcorrector helpt bij het corrigeren van een slechte houding en het bevorderen van een rechte en gezonde rug. Vermindering van rugpijn: Door de juiste ondersteuning te bieden, helpt de rugbrace bij het verminderen van rugpijn en ongemak. Toename van zelfvertrouwen: Met een betere houding voel je je zelfverzekerder en straal je meer zelfvertrouwen uit. Ondersteuning bij herstel: Als je last hebt gehad van een blessure of operatie, helpt een rugcorrector bij het ondersteunen van het herstelproces. Geschikt voor verschillende activiteiten: Of je nu thuis bent, op kantoor werkt of aan het sporten bent, een rugcorrector helpt om de juiste houding te behouden. Comfortabel en verstelbaar: De rugbrace is zeer comfortabel om te dragen en kan worden aangepast aan jouw lichaam voor een optimale pasvorm. Gebruik van de HISHA Rugbrace Begin met het aantrekken van de rugcorrector door deze over je schouders te plaatsen. Zorg ervoor dat de banden aan de voorkant van je lichaam zitten en dat de rugcorrector goed op je rug ligt.

  2. De HISHA rugbrace heeft banden aan de voorkant die je kunt aanpassen. Je kunt deze banden strakker of losser maken, afhankelijk van je behoeften en comfort. Zorg ervoor dat de banden stevig maar niet te strak zitten, zodat je nog steeds vrij kunt ademen en comfortabel kunt bewegen.

  3. Eenmaal aangetrokken, zou de rugcorrector je houding moeten corrigeren en ondersteuning bieden aan je rug. Het is belangrijk om rechtop te staan en je schouders naar achteren te trekken terwijl je de rugcorrector draagt. Dit helpt bij het behouden van een goede houding en het verminderen van spanning op je rug.

  4. Draag de rugcorrector gedurende de dag, vooral als je merkt dat je houding verslechtert tijdens activiteiten zoals zitten op kantoor of langdurig staan. Het kan ook nuttig zijn om de rugcorrector te dragen tijdens het sporten, omdat dit kan helpen bij het handhaven van een goede houding en het verminderen van blessures.

  5. Verwijder de rugcorrector indien nodig, bijvoorbeeld tijdens het slapen of douchen. Zorg ervoor dat je de instructies van de specifieke rugcorrector die je hebt volgt met betrekking tot het juiste gebruik en onderhoud. Bestel de HISHA Rugbrace en ontvang deze binnen 2 werkdagen in huis!

  12,95 12,95


  Titel: HISHA Postuur Corrector - Medische Verstelbare Rug
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9300000161673889


   

Heb jij veel last van je rug of zoek je een manier om je houding te verbeteren, waarbij je rug rechtstaat? De HISHA Rugbrace is de ideale hulpmiddel om je houding te verbeteren en rugpijn te verminderen. De rugbrace is gemaakt van hoogwaardige mater....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top