Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bijzettafel - Mangohout - Salontafel - Set van 3 - • Bijzettafel - Mangohout - Salontafel - Set van 3 - 70 cm diameter

  Bijzettafel - Mangohout - Salontafel - Set van 3 - Dé leukste salontafel set van bol.com heet Quincy. Als het moet is hij lekker compact maar wanneer nodig heb je drie fijne tafeltje waar je allerlei spullen op kunt zetten.

  Zita Home tip!

  Meten is weten, mocht je twijfelen over dan maat dan hebben we ook nog een grote model. Leg des noods een stuks karton op de grond in de maat van de salontafel. Dit geeft een goed beeld of de tafel niet te groot of juist te klein is.

  Productbeschrijving ✓ grootste blad 70cm ✓ 46cm hoogte ✓ passen allemaal in elkaar ✓ Metalen zwart frame ✓ robuuste look ✓ blad van echt hout ✓ volledig gemonteerd geleverd ✓ Duurzaam en verantwoord Wij van Zita Home hebben voor u de mooiste eettafels van mangohout voor de allerbeste beste prijs. Door rechtstreekse leveringen uit onze fabriek kunnen wij altijd zeer lage prijzen hanteren. Ook hebben we nog vele andere modellen en maten in onze collectie zoek via bol.com gerust naar Zita Home.

  Wat mag u van deze set verwachten: ✓ 70cm breed blad en 2cm dik en 46cm hoog. ✓ Steldoppen onderaan de poten om wiebelen tegen te gaan. ✓ Mangohout is duurzaam en milieuvriendelijk. ✓ Uitpakken en klaar geen montage nodig. ✓ Zware kwaliteit ca 12KG Meten is weten tip! Maak van kranten of oude bladen een cirkel op de grond van 70cm op deze manier krijgt u al een beetje een idee hoeveel of juist hoe weinig dit leuke setje in beslag neemt.
  Groot blad: 70cm in diameter en 46cm hoog
  Midden blad: 50cm in diameter en 40cm hoog
  Klein blad: 36cm in diameter en 33cm hoog

  Fijne feitjes om te weten over mangohout, onderhoud en ons. Het blad: Het blad is volledig met de hand gemaakt van stukken massief mangohout en is voor extra karakter ietsjes hobbelig gelaten. Het blad is aan de onderkant voorzien van groeven dit doen we om de natuurlijke werking van het houd tegen te gaan. Onderhoud: Het mangohout dat wij gebruiken vraagt weinig onderhoud maar er zijn een paar standaard regels die gelden voor vrijwel ieder houtsoort. Zo is het voor het hout (maar ook voor uzelf) fijn wanneer de luchtvochtigheid in huis tussen de 40% en 60% blijft. Vanzelfsprekend is het om etensresten en/of gemorste drankjes ten alle tijden zo snel mogelijk te verwijderen en daar niet te lang mee te wachten. Voor het schoonmaken van de tafel is een lichtvochtige doek voldoende. Wanneer het blad na verloop van tijd wat doffer wordt is bijenwas (vooral in spray) een zeer fijne manier om het weer te laten glanzen. Duurzaam: Mangohout is enorm ecologisch verantwoord. De boom waarvan ons hout afkomstig is wordt voor de eerste instantie geteeld voor de mango vrucht zelf. Na 15 a 20 jaar is de boom volgroeit mag deze plaats maken voor een nieuwe jongere boom. Vanaf dit moment gaat het naar onze fabriek en wordt er voor gezorgd dat het hout een 2e leven krijgt. Bezorging: Wanneer u een meubel bij ons besteld zoals een eettafel, kast of dressoir wordt u gebeld door ons transportbedrijf voor een passende bezorgafspraak. Controleer uw telefoonnummer tijdens het bestellen. Het kan voorkomen dat via bol.com de uiterlijke leverdatum standaard al als definitieve leverdatum wordt gemeld. Dit is onjuist. Onze vervoerder belt u en samen met hun kunt u de afspraak maken en de eventuele bijzonderheden bespreken. Wanneer een product via de trap of lift geleverd moet worden kan het zo zijn dat dit kosten met zich meebrengt. Service staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen dan ook ons uiterste best doen de levering zo prettig mogelijk maken voor u. Over ons: Met ruim 35 jaar ervaring en eigen fabrieken in binnen en buitenland proberen we kwaliteit te leveren voor een zo laag mogelijke prijs. Om dat voor elkaar te krijgen produceren we in grote aantallen en werken we met een klein team om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

  99,75 99,75


  Titel: Bijzettafel - Mangohout - Salontafel - Set van 3 -
  Prijs: € 99,75
  Productcode: 9300000022334958


   

Dé leukste salontafel set van bol.com heet Quincy. Als het moet is hij lekker compact maar wanneer nodig heb je drie fijne tafeltje waar je allerlei spullen op kunt zetten.

Zita Home tip!

Meten is weten, mocht je twijfelen over dan maat dan h....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top