Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

MAE® Airstyler krultang 5 in 1 multi styler - Föhn • MAE® Airstyler krultang 5 in 1 multi styler - Föhnborstel - Krulborstel - Kort & Lang Haar - Hairwrap - Multistyler - Heteluchtborstel - Hairstyler - Haarstyler - V4 2023 editie

  MAE® Airstyler krultang 5 in 1 multi styler - Föhn Creëer een prachtig volumineus kapsel zonder je zorgen te maken over hittebeschadiging! Wat deze multistyler uniek maakt, is het gebruik van het Coandă-effect, waardoor je haar zich van zelf om de föhn wikkelt. Deze technologie was voorheen alleen toegankelijk voor dure merken, maar wij zijn er ingeslaagd om dit betaalbaar te maken, zodat iedereen zelfverzekerd door het leven kan gaan. Met de MAE Airstyler geniet je van de nieuwste technologie zonder een aanslag op je portemonnee
  Voordelen MAE Airstyler Prachtige krullen in een handomdraai Geen hitte beschadiging Minder pluizig haar Meer volume! Föhnen, krullen en steilen met 1 apparaat Betaalbaar genieten van de nieuwste technologie en de beste kwaliteit! Vernieuwde technologie | Coandă-effect De MAE Airstyler is uitgerust met een krachtige motor met een snelheid van 65.000 omwentelingen per minuut. Door de kracht van deze motor te combineren met het krulopzetstuk, ontstaat er een draaikolk van lucht rondom de haarföhn. Waardoor het haar automatisch om de föhn wordt gewikkeld. De hitte van de luchtstroom zorgt ervoor dat de watermolecule verbindingen in het haar verbreken en het haar de nieuwe vorm aanneemt. Hierdoor creëer je prachtige krullen in een handomdraai zonder je haar te beschadigen. Waardoor je iedere dag kan genieten van een volumineus kapsel. 5 in 1 multi styler Naast de twee krul opzetstukken, krijg je er ook nog drie andere opzetstukken bij. Zodat jij eindeloos kan variëren met verschillende haarstijlen.

  De plate föhnborstel
  De zachte, föhnborstel met ronde borstelharen voelt zacht aan op uw hoofd. Met deze borstel krijg je gladde haren die eruit zien alsof ze zijn geföhnd.

  Ronde volume borstel
  Deze borstel leidt lucht langs de haren om deze meer volume te geven waarbij de borstelharen spanning creëren om het haar in model te brengen terwijl het droogt. Ideaal voor je curtain bangs!

  Pre-styling haardroger
  Dankzij het centrale luchtgat in de föhn ontstaat er een gecontroleerde warme luchtstroom, die je haar razendsnel zal drogen en de pluizigheid van je haar minimaliseert.
  Wat krijg ik? Föhn basis Airstyler 30mm links Airstyler 30mm rechts Plate föhn borstel Ronde volume borstel Pre-styling haardroger Hitte bestendige handschoen Handleiding Toegang tot de volledige Video Tutorial Een volumineus kapsel vol met krullen ;) 100% tevredenheid garantie Gratis verzending 30 dagen uittesten Niet goed? Geld terug Gratis retourneren 2 jaar garantie Bestel nu de MAE Airstyler en geniet van een prachtig volumineus kapsel, elke dag weer!

  79,95 79,95


  Titel: MAE® Airstyler krultang 5 in 1 multi styler - Föhn
  Prijs: € 79,95
  Productcode: 9300000153140517


   

Creëer een prachtig volumineus kapsel zonder je zorgen te maken over hittebeschadiging! Wat deze multistyler uniek maakt, is het gebruik van het Coandă-effect, waardoor je haar zich van zelf om de föhn wikkelt. Deze technologie was voorheen alleen t....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top