Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegsch • Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegschaal Keuken - 1gr tot 15kg – Tarra Functie - Wit

  Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegsch Het geheime ingrediënt van elke keuken? Een goede weegschaal! Of je nu een bakfanaat of topsporter bent, het is belangrijk om al je ingrediënten precies af te wegen. Met de Lekro weegschaal weeg je alles van 1 gram tot wel 15 kg nauwkeurig af. De weegschaal bevat een helder LCD-display zodat je de cijfers duidelijk kunt lezen. Gebruik de handige tarra-functie om de weegschaal te resetten en na 3 minuten schakelt de weegschaal vanzelf uit. Batterij besparend, praktisch en snel! Multifunctionele weegschaal Weeg in gram, kilogram, mL en zelfs lb:oz of fl'oz (pounds & ounces). Geen gedoe met het omrekenen van buitenlandse recepten. Klik simpelweg op de ‘unit’ knop en schakel om naar een andere eenheid. De weegschaal is zelfs geschikt voor het wegen van vloeistoffen als water en melk. En door het grote bereik van wel 15 kg kun je er ook gemakkelijk je pakketjes mee wegen.
  De Lekro Digitale Keukenweegschaal: Weegt vanaf 1 gram tot 15 kilogram
  Weegt in gr, kg, lb:oz, fl'o en ml
  Ruim weegplateau gecombineerd met een dun ontwerp
  Duidelijk afleesbaar LCD-display
  Waterdicht paneel van glas
  Beschikt over verschillende extra functies: Tarra, Auto-off en low battery-alarm
  Inclusief twee AAA-batterijen(toegankelijker dan knoopcellen)
  Gebruiksvriendelijk De weegschaal bevat veel praktische functies. Je gebruikt hem snel en gemakkelijk voor het wegen van je voedsel. Gebruik de handige tarra-functie om de weegschaal te resetten, zelfs als er een schaaltje op staat. Zo weet je altijd precies wat je weegt. Daarnaast schakelt de weegschaal automatisch uit na 3 minuten. Je vergeet hem dus nooit uit te zetten. En om het je makkelijk te maken, krijg je er 2 AAA batterijen bijgeleverd. Is de batterij bijna leeg? Dan krijg je een melding op het display. Nooit meer zomaar een lege weegschaal dus!
  Stijlvol en praktisch De Lekro keukenweegschaal bestaat uit een ruim plateau van gehard glas. Hierdoor creëer je een duurzame weegschaal met een sterk draagvermogen. Het glazen plateau is waterdicht en daardoor eenvoudig schoon te vegen met een vochtige doek. Je houdt je weegschaal dus gemakkelijk schoon waardoor je zonder zorgen zelfs natte producten kunt wegen. Het Lcd-display heeft een mooie helderblauwe kleur. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zorgt er ook voor dat je het gewicht altijd gemakkelijk kunt aflezen.
  Makkelijk opbergen De compacte weegschaal is ruim en smal tegelijkertijd. Door het dunne ontwerp is opbergen geen enkel probleem. Je schuift de weegschaal dan ook eenvoudig als een bord in de kast. Aan de zijkant van de weegschaal zit een handig ophangsysteem. Zitten de keukenkastjes vol? Hang je weegschaal aan de muur!
  Specificaties ➤ Inhoud verpakking: 1 zwarte keukenweegschaal met 2 batterijen(AAA)
  ➤ Materiaal: Gehard glas, ABS plastic
  ➤ Kleur: Wit
  ➤ Afmetingen: 22,9x16x2
  ➤ Gewicht: 495 gram
  ➤ Extra functies: Tarra, auto-off, battery alarm en anti-slip
  ➤ Display: LCD(Helderblauw)
  ➤ Weeg eenheid: g/kg/lb:oz/fl'oz/ml
  ➤ Weeg bereik: 1 gram tot 15 kilogram
  ➤ Inclusief batterijen: JA

  25,95 25,95


  Titel: Lekro Digitale Precisie Keukenweegschaal – Weegsch
  Prijs: € 25,95
  Productcode: 9300000016708111


   

Het geheime ingrediënt van elke keuken? Een goede weegschaal! Of je nu een bakfanaat of topsporter bent, het is belangrijk om al je ingrediënten precies af te wegen. Met de Lekro weegschaal weeg je alles van 1 gram tot wel 15 kg nauwkeurig af. De wee....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top