Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Apple iPhone 15 Pro Max - 256GB - Blauw Titanium • Apple iPhone 15 Pro Max - 256GB - Blauw Titanium

  Apple iPhone 15 Pro Max - 256GB - Blauw Titanium Gesmeed uit titanium iPhone 15 Pro Max heeft een sterk en licht design van hoogwaardig titanium met een achterkant van getextureerd matglas. De voorkant is voorzien van Ceramic Shield, dat sterker is dan welk smartphone-glas ook. En hij is spat, water en stofbestendig. Geavanceerd display Op het 6,7inch Super Retina XDR-display2 met ProMotion kan de refresh-rate worden opgeschroefd tot maar liefst 120 Hz voor waanzinnige graphics. Dynamic Island brengt meldingen en live activiteiten in beeld. En op het alwayson display is het toegangsscherm altijd te zien, dus je hoeft er niet eens op te tikken om helemaal bij te blijven.
  Grensverleggende A17 Pro-Chip  Dankzij de GPU van pro-niveau zie je gedetailleerde omgevingen met vloeiendere graphics en een realistischere belichting. Dankzij een snellere CPU raas je door veeleisende workloads en run je probleemloos al je zakelijke apps. A17 Pro is bovendien ongelofelijk efficiënt en zorgt dat de batterij de hele dag meegaat, zodat je overal kunt werken. Geavanceerd Pro-camerasysteem Met de zeven pro-lenzen krijg je alles geweldig mooi in beeld. De 48MP hoofdcamera is goed voor foto’s van superhoge resolutie boordevol kleur en detail. En met de 5x telelenscamera op iPhone 15 Pro Max maak je scherpere close-ups van nog verder weg. Instelbare actieknop Met de actieknop ga je direct naar je favoriete feature. Stel bijvoorbeeld ‘Geluid uit’, Camera, Dictafoon of Opdrachten in en je hoeft alleen maar de knop ingedrukt te houden. Professionele connectiviteit Met de nieuwe USBC-connector laad je je Mac of iPad op met dezelfde kabel als je iPhone 15 Pro Max. USB 3 staat garant voor een enorme sprong in overdrachtssnelheid.4 En met wifi 6E kun je bestanden tot 2x sneller downloaden. Belangrijke veiligheidsfeatures Heb je de hulpdiensten nodig maar heb je geen bereik en ook geen wifiverbinding, dan kun je gebruikmaken van SOS-noodmelding via satelliet.6 En met Ongelukdetectie kan iPhone bij een ernstig auto-ongeluk hulp inschakelen als je dat zelf niet kunt. Ontworpen om het verschil te maken iPhone bevat privacyfeatures waardoor je meer controle over je gegevens hebt. Bovendien is hij gemaakt van meer gerecyclede materialen om de impact op het milieu te beperken. En je profiteert van ingebouwde features waardoor iPhone voor iedereen toegankelijk is. Inclusief AppleCare-garantie Elke iPhone wordt geleverd met één jaar beperkte garantie en tot 90 dagen gratis technische ondersteuning. En met AppleCare+ of AppleCare+ met diefstal en verlies kun je de dekking verder uitbreiden. Makkelijk contactloos betalen Met Tap to Pay op iPhone kun je alle soorten betalingen (persoonlijk of contactloos) met allerlei betaalkaarten (pinpassen, creditcards, Apple Pay en andere digitale portemonnees) gewoon op je iPhone accepteren. Je hebt geen extra pinapparaten, kaartlezers of andere apparatuur nodig.

  1399,00 1399


  Titel: Apple iPhone 15 Pro Max - 256GB - Blauw Titanium
  Prijs: € 1.399,00
  Productcode: 9300000161136181


   

Gesmeed uit titanium iPhone 15 Pro Max heeft een sterk en licht design van hoogwaardig titanium met een achterkant van getextureerd matglas. De voorkant is voorzien van Ceramic Shield, dat sterker is dan welk smartphone-glas ook. En hij is spat, wate....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top