Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LEGO DUPLO Hartvormige Doos - 10909 • LEGO DUPLO Hartvormige Doos - 10909

  LEGO DUPLO Hartvormige Doos - 10909 De LEGO DUPLO Classic Hartvormige doos (10909) is een spannende mix van LEGO DUPLO stenen, boordevol ideeën en inspiratie!

  Terwijl ouders en peuters bouwen en spelen, geeft dit fantasierijke constructiespeelgoed de creatieve bouwvaardigheden van peuters van 1,5 jaar en ouder een kickstart en ontwikkelingsvoordelen waar ze een leven lang van profiteren.

  Dankzij de simpele instructies kan het fantasierijke spel onmiddellijk beginnen. Er is een huis, ijsje, walvis, bloem, helikopter en een eend. Elk gemakkelijk te bouwen model biedt veel om over te praten en verhalen om na te spelen. Het creatieve plezier gaat verder als kinderen de stenen mengen en hun eigen creaties bouwen.

  De eerste LEGO DUPLO speelsets helpen waardevolle vaardigheden ontwikkelen met herkenbare omgevingen, vertrouwde personages en peutervriendelijke stenen, waardoor het grenzeloze enthousiasme van peuters geprikkeld wordt en ze spelenderwijs leren.

  Bevat 80 stenen. Eigenschappen Inclusief 80 kleurrijke, peutervriendelijke stenen waarmee eenvoudig leuke modellen gebouwd kunnen worden, zoals een huis, een ijsje, walvis, bloem De set bevat gebruiksklare elementen: ogen, helikopterwieken, autoramen... Peuters zullen elk leuk model herkennen uit het dagelijks leven De set bevat gebruiksklare elementen: ogen, helikopterwieken, autoramen... Peuters zullen elk leuk model herkennen uit het dagelijks leven De bijgevoegde ideeën helpen peuters kennismaken met creatief bouwen. Terwijl ze bouwen, spelen en fantaseren, leren ze nuttige vaardigheden voor het leven Deze leuke set voor peuters stimuleert het prille leren door rollenspel, en de ontwikkeling van fijne motoriek, verbale, sociale en emotionele vaardigheden Help je peuter van 1,5 jaar oud bij het maken van een helikopter, een vis, een bloem... of wat ze uit deze bouwset ook tevoorschijn toveren!

  14,99 14,99


  Titel: LEGO DUPLO Hartvormige Doos - 10909
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000130867620


   

De LEGO DUPLO Classic Hartvormige doos (10909) is een spannende mix van LEGO DUPLO stenen, boordevol ideeën en inspiratie!

Terwijl ouders en peuters bouwen en spelen, geeft dit fantasierijke constructiespeelgoed de creatieve bouwvaardigheden van ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top