Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Valneo slaapmasker incl. oordopjes en opbergtas - • Valneo slaapmasker incl. oordopjes en opbergtas - voor een diepe en ontspannen slaap

  Valneo slaapmasker incl. oordopjes en opbergtas - Absolute donker – de slaaphoormon melatonine wordt alleen in het donker geproduceerd. Daarom is volledige duisternis voor een goede, gezonde slaap onontbeerlijk. Of je partner nog leest, hij in de trein of het vliegtuig zit of de vakantiewoning geen jaloezieën heeft, ons slaapmasker maakt je dag in de nacht. Ruimte voor je ogen: het slaapmasker van Valneo is door zijn hoogwaardige en lichte materialen niet alleen behaaglijk zacht, maar laat ook vrije ruimte om te knipperen en te ademen. Door de gewelfde, driedimensionale vorm van het masker worden drukplekken en onaangenaam zweten vermeden.
  Valneo slaapmasker incl. oordopjes en opbergtas - voor een diepe en ontspannen slaap

  Individuele pasvorm: dankzij de verstelbare elastiek en de unieke vorm past het masker zich perfect aan de vorm van het hoofd aan en zorgt het voor een diepe slaap zonder voortdurend te verschuiven. Rusten en donker – de meegeleverde oordopjes zorgen voor een ontspannen slaap. Dankzij de opbergtas kun je het slaapmasker en de oordopjes ook op reis meenemen en storende omgevingsruimtes en lichtinvloeden probleemloos verbergen. Valneo – Timeless Home – Valneo staat voor hoogwaardige producten van de woon- en badkamer en overtuigt door tijdloos, modern design en gebruiksgemak. Hygiënisch en functioneel dragen onze producten van Valneo bij aan je dagelijkse welzijn.
  Het valneo slaapmasker – voor een goede nachtrust.

  Slaap is niet alleen belangrijk voor het immuunsysteem, de stofwisseling en het hele lichaam. Ook ons hoofd heeft deze tijd dringend nodig. Want in de slaap verwerken wij niet alleen de indrukken en ervaringen van de afgelopen dag. Het hersenen geeft ook alle overbodige prikkels op, die zich hier in de loop van de dag hebben verzameld.

  - Beste kwaliteit: gemaakt van vrij van schadelijke stoffen en ademend materiaal.
  - Comfortabele pasvorm: dankzij de welving biedt hij veel vrijheid voor wimpers en ogen.
  - Flexibele hoofdband: eenvoudige aanpassing aan elke hoofdomvang.
  - Inhoud: slaapmasker, oordopjes en fluwelen tas voor het opbergen.

  Met Valneo ontwikkelen wij nuttige en tijdloos moderne producten voor de woon- en badkameruitrusting. Daarbij overtuigt ons merk door een modern, aantrekkelijk design en een eenvoudige bediening. Kwaliteit en functionaliteit in perfecte combinatie: dat is Valneo.

  12,57 12,57


  Titel: Valneo slaapmasker incl. oordopjes en opbergtas -
  Prijs: € 12,57
  Productcode: 9300000160082708


   

Absolute donker – de slaaphoormon melatonine wordt alleen in het donker geproduceerd. Daarom is volledige duisternis voor een goede, gezonde slaap onontbeerlijk. Of je partner nog leest, hij in de trein of het vliegtuig zit of de vakantiewoning geen....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top