Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Ozongenerator - Ozon sterilizer - Ozon Generator - • Ozongenerator - Ozon sterilizer - Ozon Generator - Ozonizer - 400 mg / h - Compact 19x28 cm

  Ozongenerator - Ozon sterilizer - Ozon Generator - OZONGENERATOR - dit apparaat maakt gebruik van ozon-ontladingstechnologie.

  Perfect voor de eliminatie van bacteriën, ziektekiemen en voor desinfectie en ontgeuring. Het heeft een extreem sterk oxidatiemiddel voor de afbraak van organische verbindingen, waardoor het extreem effectief is.

  De lucht die we inademen en wat we eten en drinken is zeer schadelijk voor onze gezondheid, het tast het hele lichaam aan en is verantwoordelijk voor de conditie van onze huid, haar en longen. Het gevaarlijkste is alles wat niet zichtbaar is voor het blote oog - bacteriën en ziektekiemen, dus het is belangrijk om uzelf en uw gezin te voorzien van veilige en gezonde lucht die wordt geleverd door de ozonator.

  Bovendien wordt ozon in ongeveer 30 minuten afgebroken - u hoeft zich geen zorgen te maken over milieuvervuiling.

  MULTIFUNCTIONEEL - geweldige ozonator Perfect voor het reinigen van voedsel, water en lucht en vele andere dingen. Fruit, groenten en vlees bevatten vaak veel bestrijdingsmiddelen en bacteriën die de gezondheid van uw dierbaren kunnen schaden. Er zijn veel ziektekiemen in de lucht die zich door druppeltjes verplaatsen. Dit apparaat is perfect voor epidemieën en voor dagelijks gebruik.

  COMPACT FORMAAT - het apparaat heeft een compact formaat, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen. Perfect voor thuisgebruik, maar ook voor werk of kantoor. De ozonator maakt weinig geluid - het is een van de stilste modellen, dus het is niet belastend voor de leden van het huishouden. Het apparaat zal niet interfereren met dagelijkse activiteiten of werk.

  GEVOELIG AANRAAKSCHERM - Intuïtief, digitaal bedieningspaneel maakt service-ozonator niet alleen eenvoudig, maar ook comfortabel. Het paneel op het apparaat is erg gevoelig, je hoeft niet vaak op een enkele knop te drukken en vecht met het instellen van parameters - één aanraking is voldoende. Alle parameters die door het apparaat worden weergegeven, zijn gemakkelijk af te lezen op het duidelijke display.

  SPECIFICATIE - Witte kleur materiaal: gehard glas, kunststof afmetingen (breedte / hoogte): 19 / 28cm gewicht met verpakking: 1,40 kg

  SPECIFICATIE

  witte kleur
  ozonator vervult de functies van: desinfecteren, doden van onaangename geuren, bacteriën, virussen, schimmels, pathogene micro-organismen, mijten en allergenen
  materiaal: gehard glas, kunststof
  afmetingen (breedte / hoogte): 19 / 28cm
  gewicht met verpakking: 1,40 kg

  INBEGREPEN

  ozonator
  2 siliconen slangen
  2 diffusors

  OPMERKING :

  Ozon is een ietwat lichtblauw gas met een karakteristieke scherpe geur.
  U weet waarschijnlijk hoe fris en helder de lucht aanvoelt na een onweersbui, dat komt omdat op dat moment de ozonniveaus in de lucht extra hoog zijn. Ozon wordt gevormd in sterke elektrische ontladingen van onweer wanneer zuurstofmoleculen zich splitsen en aan elkaar binden. U voelt ook een soortgelijke frisse en heldere geur in dennen- en sparrenbossen, waar ozon wordt gevormd door fotochemische reacties

  U start de ozonbehandeling door op een knop te drukken en dan vult elk deel van de ruimte zich met ozon. Ozon is een molecuul dat bestaat uit drie zuurstofatomen (O3)
  De ozon bereikt alle stank in de ruimte – zowel in de lucht als op plaatsen waar stank zich heeft gevestigd in oppervlakken zoals muren, vloeren en meubels.
  Alle ozon verandert weer in normale zuurstof. Twee uur na de behandeling is de ozon verdwenen en ruikt de lucht in de behandelde ruimte fris.

  45,95 45,95


  Titel: Ozongenerator - Ozon sterilizer - Ozon Generator -
  Prijs: € 45,95
  Productcode: 9300000144867658


   

OZONGENERATOR - dit apparaat maakt gebruik van ozon-ontladingstechnologie.

Perfect voor de eliminatie van bacteriën, ziektekiemen en voor desinfectie en ontgeuring. Het heeft een extreem sterk oxidatiemiddel voor de afbraak van organische verbind....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top