Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) ge • AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) geschikt voor BRITA MAXTRA+, MAXTRA PRO en Bosch Tassimo

  AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) ge AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) geschikt voor BRITA MAXTRA+, MAXTRA PRO en Bosch Tassimo Waterfilters geschikt voor BRITA Waterfilterkannen met BRITA MAXTRA+ en MAXTRA PRO waterfilters en PerfectFit modellen.

  Deze filters verminderen geur- en smaakverstorende stoffen in het water en zorgen voor een frisse, natuurlijke smaak van het water. Voor zacht water en koffie en thee met een vol aroma. Ook goed voor huishoudelijke apparaten: deze worden effectief beschermd tegen verkalking. Verwijdert onzuiverheden uit water zoals chloor, aluminium en koper om de smaak en geur van leidingwater te verbeteren. Levensduur per waterfilter: 1 maand. TÜV SÜD Certificaat (garandeert de hoogste kwaliteit waterfilters). NSF International volgens NSF/ANSI 42 (voor de reductie van chloor, smaak en geur) en NSF/ANSI 372 (voor de reductie van lood). BPA-vrij. Compatibel met: BRITA MAXTRA BRITA MAXTRA+ Bosch Tassimo BRITA MAXTRA PRO. Let op: het AllSpares waterfilter filtert in tegenstelling tot de MAXTRA PRO geen herbiciden, pesticiden, medicijnen of fijne deeltjes.
  Gebruik bij de modellen BRITA Aluna en BRITA Marella, die uitgerust zijn met een ventiel, het meegeleverde blauwe dopje. Deze plaats je in de opening dat aan de onderkant van het waterfilter zit. Dit zorgt voor een optimale doorstroming van het water.

  38,99 38,99


  Titel: AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) ge
  Prijs: € 38,99
  Productcode: 9300000161059276


   

AllSpares Filterpatronen voor Waterkannen (x12) geschikt voor BRITA MAXTRA+, MAXTRA PRO en Bosch Tassimo Waterfilters geschikt voor BRITA Waterfilterkannen met BRITA MAXTRA+ en MAXTRA PRO waterfilters en PerfectFit modellen.

Deze filters verminder....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top