Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Dyson AM09 Hot & Cool - Ventilator - wit/zilver • Dyson AM09 Hot & Cool - Ventilator - wit/zilver

  Dyson AM09 Hot & Cool - Ventilator - wit/zilve Wil je een krachtige verkoeling tijdens de warme dagen en snel en gelijkmatig verwarmen tijdens de koude? Dan is de Dyson AM09 Hot & Cool - Ventilator - wit/zilver iets voor jou! De Dyson AM09 koelingsventilator gebruikt een krachtige luchtstroom met hoge snelheid die je effectief verkoelt. Als verwarming gebruikt de AM09 Air Multiplier technologie voor warmteprojectie over grote afstand, dus je voelt rechtstreeks de warmte door de hele kamer. Er zijn geen zichtbare verwarmingselementen of sneldraaiende bladen, en de machine schakelt zichzelf automatisch uit als hij omvalt. Registreer je product: Krijg direct toegang tot handleidingen, ondersteuning op maat en meer door jouw nieuwe apparaat te registreren en een Mijn Dyson-account aan te maken. Heb je al een account? Log dan in en registreer je aankoop. Belangrijke kenmerken van de Dyson Hot & Cool - Ventilator: Air Multiplier technologie. Hoe het werkt
  Lucht wordt ingezogen bij de basis van de machine. Het wordt versneld door een opening van 2,5mm, wat een cirkelvormige luchtstroom creëert die over een glooiing in de vorm van een vliegtuigvleugel gaat en dit geeft richting aan de luchtstroom. Omringende lucht wordt in de luchtstroom getrokken en versterkt. Dit komt door het proces van aan- en meetrekken van de lucht.

  Krachtige koelingsventilator
  De Dyson Hot + Cool verwarmingsventilator met Air Multiplier technologie zuigt tot 28 liter lucht per seconde in en dit genereert een luchtstroom met hoge snelheid die je effectief verkoelt. Er zijn geen bladen - slechts een onafgebroken stroom gladde lucht.

  Snelle, gelijkmatige kamerverwarming
  Air Multiplier technologie vermeerdert omringende lucht voor warmteprojectie over grote afstand. De Dyson Hot + Cool verwarmingsventilator verwarmt de hele kamer snel en gelijkmatig.

  Veilig
  De AM00 heeft geen sneldraaiende bladen of zichtbare verwarmingselementen. Hij schakelt zichzelf automatisch uit als hij omvalt.

  Exacte controle
  Selecteer de temperatuur op de graad precies. Eenvoudig te kantelen, draaibeweging en afstandsbediening. Door de borstelloze DC motor is de sterkte van de luchtstroom precies in te stellen.

  Geen brandlucht
  De verwarmingselementen worden nooit warmer dan 200°C, het verbrandingspunt van stof, dus er is geen brandlucht.

  Bespaar energie
  Getest volgens Dyson testmethode 961, gebaseerd op IEC 60675. Tijdens de test is gemeten hoeveel tijd en energie het kostte om de temperatuur overal in de kamer ten minste 8˚C te laten stijgen.

  Overige kenmerken van de Dyson Hot & Cool Ventilator AM09: Geen rooster: eenvoudig schoon te maken Geoptimaliseerde veiligheid: geen bladen of zichtbare verwarmingselementen. Hij schakelt zichzelf automatisch uit wanneer hij omvalt. Volledig variabele instellingen: selecteer de gewenste temperatuur per graad. De intelligente thermostaat zorgt ervoor dat deze zo blijft. Geen brandlucht: keramische platen worden nooit warmer dan 200°C, dus stof verbrandt niet. Draaibeweging: een onafhankelijke motor drijft de soepele draaibeweging van 70˚ aan om de warmte gelijkmatig door de gehele kamer te verdelen. Krachtig: hoge luchtstroom en -snelheid. Verkoelt met een onafgebroken stroom gladde lucht. Inclusief afstandsbediening

  349,00 349


  Titel: Dyson AM09 Hot & Cool - Ventilator - wit/zilve
  Prijs: € 349,00
  Productcode: 9200000046660574


   

Wil je een krachtige verkoeling tijdens de warme dagen en snel en gelijkmatig verwarmen tijdens de koude? Dan is de Dyson AM09 Hot & Cool - Ventilator - wit/zilver iets voor jou! De Dyson AM09 koelingsventilator gebruikt een krachtige luchtstroom met....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top