Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Nitel Digitale Camera - Fototoestel - Fotocamera - • Nitel Digitale Camera - Fototoestel - Fotocamera - Compact Camera - Vlog Camera - Voor Kinderen - Inclusief 32GB

  Nitel Digitale Camera - Fototoestel - Fotocamera - Laat je inspireren door de Nitel Digitale Camera, die moeiteloos de meest magische momenten vastlegt. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, tot wel 16-voudige digitale zoom, en de mogelijkheid om zowel foto's als video's vast te leggen, is deze camera jouw venster naar onbegrensde creativiteit. Maak onvergetelijke herinneringen met deze veelzijdige camera.

  Professionele Prestaties voor Plezierige Momenten
  De digitale camera, vervaardigd door Nitel, biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Het beschikt over een retro uitstraling, een helder 2,4-inch IPS LCD-scherm, FHD 1080P resolutie en een verbluffende 44,= megapixels. Hiermee kun je moeiteloos de meest opwindende en gedenkwaardige momenten vastleggen in hoogwaardige afbeeldingen of video's.

  Geavanceerde Functies voor Creatieve Expressie
  De Nitel Digitale Camera is uitgerust met een scala aan geavanceerde functies, waaronder anti-shake, gezichtsherkenning, glimlachdetectie, continue opnamen, timer en een flexibele vastlegging. Je hebt de flexibiliteit om de opnametijd vast te leggen en te kiezen of je de datumstempel al dan niet wilt inschakelen.

  Compleet Pakket voor Directe Start
  Met de aankoop van de Nitel Digitale Camera ontvang je niet alleen de camera, maar ook een 32GB Micro SD-kaart, één oplaadbare batterij, camera-accessoires, een camera-tas, een lanyard en een lens/LCD-schermreinigingsdoek. Je hebt alles wat je nodig hebt om direct te beginnen met het vastleggen van jouw avonturen.

  Meer dan een Camera: Een Geschenk van Creativiteit
  De Nitel Digitale Camera is veel meer dan alleen een camera. Het biedt tal van functies, waaronder zelfontspanning en selfie-opnamen, evenals de mogelijkheid om video's op te nemen en te pauzeren. Met 1080P HD-video en een 2,4-inch IPS LCD-scherm is het ideaal voor het vastleggen van gelukkige momenten met vrienden, familie en klasgenoten, zowel binnen als buiten.

  99,95 99,95


  Titel: Nitel Digitale Camera - Fototoestel - Fotocamera -
  Prijs: € 99,95
  Productcode: 9300000165723554


   

Laat je inspireren door de Nitel Digitale Camera, die moeiteloos de meest magische momenten vastlegt. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, tot wel 16-voudige digitale zoom, en de mogelijkheid om zowel foto's als video's vast te leggen, is deze cam....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top