Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Magfishion Dubbelzijdige Magneetvissen Set - 300 K • Magfishion Dubbelzijdige Magneetvissen Set - 300 KG - Vismagneet - 20 Meter Lang Touw + Karabijnhaak met Schroefsluiting - Handschoenen - Borgmiddel - Magneetvissen Starterspakket - Magneet Vissen - O

  Magfishion Dubbelzijdige Magneetvissen Set - 300 K Ontdek bodemschatten met een dubbelzijdige vismagneet van Magfishion.

  Ga op magneetvis avontuur met deze neodymium vismagneet set van Magfishion! Een complete set met een sterke dubbelzijdige vismagneet. Deze magneet heeft een diameter van 60mm en een maximale trekkracht van 300kg (2x 150kg). Ook zit er in de set een sterk nylon touw van 20 meter met karabijnhaak, schroefborgmiddel en handschoenen, zodat jij niks tekortkomt tijdens jouw avonturen langs de waterkant. Wat is magneetvissen?
  Magneetvissen wordt de laatste jaren steeds populairder en dat is niet zo gek! Want wat is er nou leuker dan in de buitenlucht op zoek naar mooie schatten? Met een magneet verbonden aan een sterk touw ga je op zoek naar magnetische voorwerpen op de bodem van sloten, rivieren en meren. Wat haal jij boven water? Munten uit de romeinse tijd, gedumpte kluizen, resten uit oorlogen? Één ding is zeker, de onderwaterwereld ligt vol met verborgen avonturen! Een geslaagd en veilig avontuur
  Natuurlijk willen wij net zo graag als jij dat je veilig en zonder problemen je nieuwe hobby kunt uitvoeren. Daarom is het belangrijk om de meegeleverde handleiding goed door te lezen. Hierin staat bijvoorbeeld dat je het oog van de magneet moet vastlijmen. Dit kan met het bijgeleverde schroefborgmiddel. Zo voorkom je dat je jouw magneet in het water verliest.
  Draag tijdens het vissen altijd je handschoenen om je handen te beschermen. Stop ook nooit metalen voorwerpen in je broekzak. Zo kom je niet met je vingers vast te zitten en blijven je kleren heel. Deze magneetvis set bevat:
  • Dubbelzijdige Vismagneet Ø60mm – 2x 150 kilogram trekkracht
  • Nylon touw – 20 meter
  • Karabijnhaak
  • Schroefborgmiddel – 10 milliliter
  • Handschoenen Let op:
  • Gebruik altijd het schroefborgmiddel
  • Draag altijd handschoenen
  • Buiten bereik van kinderen houden
  • Kijk uit met elektrische apparaten (telefoons, horloges, pacemakers)
  • Draag geen metalen voorwerpen
  • Plaats nooit lichaamsdelen tussen een metaal voorwerp en de magneet
  • Bel de hulpdiensten (112) wanneer er gevaarlijke voorwerpen zijn opgevist. Deze moeten worden onderzocht en mogelijk onschadelijk gemaakt worden. Doe dit nooit zelf! Vandaag besteld, morgen in huis! Is het product toch niet helemaal wat je ervan had verwacht, dan krijg je gewoon je geld terug. Ontdek de onderwaterwereld met de vismagneten van Magfishion!

  39,95 39,95


  Titel: Magfishion Dubbelzijdige Magneetvissen Set - 300 K
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9300000083268285


   

Ontdek bodemschatten met een dubbelzijdige vismagneet van Magfishion.

Ga op magneetvis avontuur met deze neodymium vismagneet set van Magfishion! Een complete set met een sterke dubbelzijdige vismagneet. Deze magneet heeft een diameter van 60mm e....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top