AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Höffmayr slimme infrarood verwarming 480 Watt - in • Höffmayr slimme infrarood verwarming 480 Watt - infrarood verwarmingspaneel met wifi - infrarood paneel wit met lijst 90x50

  Höffmayr slimme infrarood verwarming 480 Watt - in Met de slimme infrarood panelen van Höffmayr zorg je op een energie zuinige en efficiënte manier voor een aangename warmte.
  Comfortabele stralingswarmte
  In tegenstelling tot convectieverwarming, waarbij lucht wordt verwarmd en door een ruimte circuleert, verwarmt een infrarood verwarmingspaneel objecten en mensen rechtstreeks in zijn stralingspad. Wanneer de infraroodstralen een object raken, worden de energie en warmte geabsorbeerd. Dit maakt infrarood verwarming efficiënter omdat er minder energie verloren gaat aan het verwarmen van ongebruikte lucht. De stralingswarmte van een infraroodpaneel is te vergelijken met de aangename warmte van de zon op een koude winterdag. Dit geeft een hogere gevoelstemperatuur met een koude omgevingstemperatuur.
  Hoogwaardige afwerking
  Dit zeer lichte koolstof kristallen infrarood paneel is neutraal ral 9010 wit en afgewerkt met een witte lijst voor een strakke uitstraling. Het infrarood verwarmingspaneel kan zo onopvallend en blind worden opgehangen aan een witte muur of worden neergezet op de meegeleverde voetjes. Uitgebreide bedieningsmogelijkheden
  De slimme infrarood verwarming beschikt over een ingebouwde thermostaat en is te bedienen en te programmeren via de gratis app, met de afstandsbediening of via de knoppen aan de zijkant. Hier bevind zich ook een uitschuifbaar scherm. Bij onze slimme infraroodpanelen hoef je geen verdere accessoires zoals slimme stekker of losse thermostaten aan te schaffen. In de App zijn er veel mogelijkheden om 1 of meerdere infrarood panelen te bedienen, automatiseren en programmeren zo kan je dus nog efficiënter met energie omgaan omdat de infrarood verwarming alleen op de plek en tijd ingeschakeld wordt waar jij dat nodig hebt. Eenvoudig te instaleren
  Je hoeft het infrarood verwarmingspaneel enkel in te steken en neer te zetten op de voetjes. Wandmontage gaat eenvoudig met de meegeleverde schroeven, dit kan zowel horizontaal als verticaal.
  Hoofdverwarming of bijverwaming
  Infrarood verwarming werkt het beste in kleine tot middelgrote ruimtes. Het is ook een flexibele en relatief eenvoudige manier om specifieke ruimtes in je huis te verwarmen zonder grote aanpassingen aan je bestaande verwarmingssysteem of woning te hoeven doen. Zo kan je door de snelle opwarmtijd ervoor kiezen ruimtes waar je kort verblijft alleen met een infrarood paneel te verwarmen zodat je zo energie zuinig mogelijk verwarmt. Ook zou je kleine en middelgrote ruimtes enkel met een infraroodpaneel kunnen verwarmen. Doordat Onze panelen uitgebreid te programmeren en te automatiseren zijn kan je zo instellen dat ze enkel aanstaan wanneer jij dat wenst. In grotere ruimtes gebruik je infrarood panelen in de meeste gevallen het beste als zone verwarming of bijverwarming. Zone verwarming kan handig zijn als je de hoofdverwarming niet te hoog wilt zetten, zorg er dan voor dat je ze op strategische plekken plaatst, zodat ze effectief de gewenste gebieden kunnen verwarmen. Als je zit voelt het kouder aan omdat je niet meer beweegt het kan daarom handig zijn om een infrarood paneel te gebruiken om je werkplek of de zithoek extra te verwarmen als je dan op de bank zit is het comfortabel warm terwijl je de thermostaat een paar graden lager kan zetten.
  Hoeveel infrarood panelen heb ik nodig voor mijn situatie
  Er zijn veel factoren die bepalen welk infrarood verwarmingspaneel het meest geschikt en hoeveel vermogen er nodig is, een aantal van deze factoren zijn.
  Het type woning. Een appartement heeft minder warmteverlies dan een vrijstaande woning.
  De isolatie waarde van de woning. Een goed geïsoleerde woning is veel makkelijker te verwarmen. De hoogte van de plafonds. Hoe hoger de plafonds hoe meer vermogen nodig is.
  Hoe de panelen geplaatst en verdeeld kunnen worden. 3 panelen van 770 Watt zorgen voor een betere warmte verdeling als 2 van 1200 Watt.
  Het type ruimte. In de badkamer is een hogere temperatuur wenselijk als in een slaapkamer .
  Persoonlijke voorkeur. Het verschilt natuurlijk per persoon wat als aangenaam warm wordt ervaren.
  In de afbeelding staat voor elk type ruimte een tussenliggend gemiddelde voor het benodigd vermogen per vierkante meter uitgaande van een plafond hoogte van 2.70.
  Omdat al onze infraroodpanelen thermostaat gestuurd zijn raden we altijd aan om voor een beetje overcapaciteit te kiezen.

  169,00 169


  Titel: Höffmayr slimme infrarood verwarming 480 Watt - in
  Prijs: € 169,00
  Productcode: 9300000156435332


   

Met de slimme infrarood panelen van Höffmayr zorg je op een energie zuinige en efficiënte manier voor een aangename warmte.
Comfortabele stralingswarmte
In tegenstelling tot convectieverwarming, waarbij lucht wordt verwarmd en door een ruimte cir....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top