Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Acer Swift 1 SF114-34-C1KP - Laptop - 14 inch • Acer Swift 1 SF114-34-C1KP - Laptop - 14 inch

  Acer Swift 1 SF114-34-C1KP - Laptop - 14 inch Deze Acer Swift 1 SF114-34-C1KP laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series, of het browsen van webpagina's. Hij heeft een luxe uitstraling door het dunne ontwerp, de gouden kleur en de vingerafdruklezer waarmee je snel en makkelijk inlogt. Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  Films en series kijken in Full HD: Het scherm is hier dankzij de Full HD-resolutie voor geschikt. Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  Studie: Hiervoor raden we een laptop met minimaal 8 GB RAM aan.
  Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een Core i5 / Ryzen 5 processor of een aparte videokaart.
  Videobewerking: deze laptop beschikt niet over een aparte videokaart.
  Gaming: voldoet niet aan de systeemeisen voor het spelen van de meest recente games. De Intel Celeron processor zorgt ervoor dat jouw dagelijkse taken vlot worden uitgevoerd. Deze Acer Swift 1 heeft 4 GB RAM, wat voldoende is als je voornamelijk één basistaak tegelijk uitvoert. In deze Acer zit een 128 GB SSD, waardoor de laptop lekker snel opstart. Als je veel foto's, video's of programma's wilt opslaan, zal de SSD echter vrij snel volraken. Dankzij het 14 inch scherm is de laptop lekker compact. Het scherm heeft de Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels) en heeft een matte afwerking, waardoor je minder last hebt van reflecterend licht. Ten slotte is deze Acer Swift 1 voorzien van een verlicht toetsenbord, een vingerafdruklezer voor Windows Hello en een dun ontwerp (14.95 mm) zonder ventilator voor een 100% stille werking. Goed om te weten Deze laptop is voorzien van Windows 11 S. Het is mogelijk om kostenloos overstappen naar Windows 11 Home. De behuizing is gemaakt van kunststof. Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler. Deze laptop is voorzien van een vingerafdruklezer voor Windows Hello. Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord met achtergrondverlichting.

  279,00 279


  Titel: Acer Swift 1 SF114-34-C1KP - Laptop - 14 inch
  Prijs: € 279,00
  Productcode: 9300000163468193


   

Deze Acer Swift 1 SF114-34-C1KP laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series, of het browsen van webpagina's. Hij heeft een luxe uitstraling door het dunne ontwerp, de gouden kleur en de vingerafdruklezer waarmee je snel en m....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top