AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Di-Rect - Sphinx (CD) • Di-Rect - Sphinx (CD)

  Di-Rect - Sphinx (CD) Op vrijdag 8 maart brengt DI-RECT haar langverwachte album 'SPHINX' uit. Voor dit album heeft de band opnieuw de handen ineengeslagen met producer Niels Zuiderhoek. Naast bekende hits als 'Through The Looking Glass', '90s Kid', 'How My Heart Was Won' & 'OMG It’s Happening', staat het album in het teken van nieuwe muziek, waar de band de afgelopen twee jaar met ziel en zaligheid aan heeft gewerkt.

  Op 'SPHINX' laat DI-RECT zich van haar meest veelzijdige kant zien, met als rode draad de oprechte en bevlogen energie die in de muziek weerklinkt. Inhoudelijk put de band inspiratie uit het alledaagse en zijn ze meer persoonlijk dan ooit tevoren. Zowel heel dichtbij zoals in 'How My Heart was Won', wat een ode is aan de liefde van Marcel’s leven, als in een grotere context, zoals in titeltrack 'SPHINX', wat kan worden gezien als een pleidooi voor meer compassie in tijden waar men steeds vaker tegenover elkaar staat, in plaats van schouder aan schouder.

  Na 24 jaar beleeft DI-RECT een bijzonder momentum, niet eerder was de band zo succesvol. De eigen shows in Rotterdam AHOY mogen inmiddels een traditie genoemd worden. Met als hoogtepunt de editie van afgelopen jaar toen de band maar liefst drie keer voor een uitverkochte AHOY speelde, met als speciale gast het Residentie Orkest. Dit laatste concert is live uitgezonden op NPO3. Ook het nieuwe jaar is de band goed begonnen. Begin januari kondigde de band de 'SPHINX Clubtour' aan, waarbij er tot twee keer toe extra shows aan de tour toegevoegd moesten worden om aan de vraag te kunnen voldoen. Met als resultaat; 24 volledig uitverkochte shows door Nederland & België vanaf september, waarbij het nieuwe album centraal zal staan.
  21,99 21,99


  Titel: Di-Rect - Sphinx (CD)
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9300000172553664


   

Op vrijdag 8 maart brengt DI-RECT haar langverwachte album 'SPHINX' uit. Voor dit album heeft de band opnieuw de handen ineengeslagen met producer Niels Zuiderhoek. Naast bekende hits als 'Through The Looking Glass', '90s Kid', 'How My Heart Was Won'....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top