Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HEKO Solar® Tuinverlichting Dense - 4 stuks - Sola • HEKO Solar® Tuinverlichting Dense - 4 stuks - Solar Tuinverlichting Op Zonne energie - Solar Wandlamp Buiten - Dag nacht sensor - 11 LEDs - RGB - Warm Wit Licht - Met Schroeven

  HEKO Solar® Tuinverlichting Dense - 4 stuks - Sola Heb je slecht zicht rondom je huis wanneer het donker is? Met de HEKO Solar Dense is dat niet langer meer het geval! Deze eenvoudig te installeren lamp op zonne-energie zal je tuin of oprit de hele nacht verlichten. Je hoeft de lamp niet zelf aan of uit te zetten want dat doet de schemerdetectie voor je.

  Zonne-energie
  Een buitenlamp op zonne-energie is erg praktisch doordat je niet vast zit aan stroompunten. Hang de Dense op met de meegeleverde pluggen en schroeven en je bent binnen 5 minuten klaar! Elke lamp is voorzien van een 600 mAh accu die 15 uur per laadbeurt meegaat. Overdag wordt de accu opgeladen en ’s avonds begint de lamp automatisch te branden om maximale efficiëntie te garanderen. Zo blijft de lamp ook bij weinig zon zijn werk doen!

  Uitstekend design
  De HEKO Solar Dense staat bekend om zijn slimme design. Door het ultradunne en gestroomlijnde design is ruimte gemaakt voor een extra groot zonnepaneel. Hierdoor kan de lamp nog sneller opladen!

  Ook bij slecht weer
  Een hevige regenbui of een sneeuwstorm is geen probleem voor deze wandlamp. Dankzij de IP65 rating kan hij tegen een stootje. Het mono kristallijne zonnepaneel zorgt ervoor dat de accu ook bij bewolkt weer nog kan opladen. Dit zal niet zo snel gaan als op een heldere dag, maar de grote accu kan dit compenseren. Handig voor tijdens de winterdagen!

  Slimme sensoren
  Je hoeft je niet meer druk te maken om het aan of uit zetten van de HEKO Solar Dense. Hoe vaak moet jij niet nog even je bed uit om die laatste vergeten lamp uit te doen? De schemerdetector zet de lamp automatisch op dimstand wanneer het donker wordt en weer uit als de zon op komt. Bezoek blijft niet onopgemerkt want de bewegingsdetector zorgt dat de Walli op maximale felheid gaat branden bij beweging.

  Dense wandlamp specificaties
  - 2 verschillende lichtstanden
  - 11 warm white LEDs, 4 RGB LEDs
  - 600 mAh accu capaciteit
  - 0.35W zonnepaneel
  - Slim design
  - Schemerdetectie
  - Waterproof (IP65)
  - Handige 4-pack

  Eenvoudig installeren
  Met behulp van de meegeleverde twee pluggen en twee schroeven, installeer je deze lampen in no-time. Hang de lamp volledig in het zonlicht. Je kunt de lamp zo hoog of laag hangen als je wilt. Een kind kan de was doen!

  Veiligheid
  Met de Dense ga je simpelweg altijd met een gerust hart naar bed. Het product heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Daarnaast is de Dense voorzien van IP65-certificering. De lamp is dus stofdicht en waterproof en daarmee dus helemaal veilig in gebruik!

  Beste service
  Van ons kun je alleen de beste service verwachten! De klantenservice is 24-uur per dag bereikbaar en we doen altijd ons best om binnen een halve dag te reageren, ook in het weekend. We hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en zullen er ten alle tijden voor zorgen dat jij als onze klant een werkend product in handen hebt. We willen je een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Neem dan ook alsjeblieft contact op met ons als iets niet naar behoren werkt. We zijn ervan overtuigd dat we een passende oplossing voor je zullen vinden!

  59,99 59,99


  Titel: HEKO Solar® Tuinverlichting Dense - 4 stuks - Sola
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9300000138061983


   

Heb je slecht zicht rondom je huis wanneer het donker is? Met de HEKO Solar Dense is dat niet langer meer het geval! Deze eenvoudig te installeren lamp op zonne-energie zal je tuin of oprit de hele nacht verlichten. Je hoeft de lamp niet zelf aan of ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top