Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Jack Ryan - Seizoen 4 (Blu-ray) • Jack Ryan - Seizoen 4 (Blu-ray)

  Jack Ryan - Seizoen 4 (Blu-ray) In het laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan wordt Jack als interim adjunct-directeur van de CIA geconfronteerd met zijn gevaarlijkste missie tot nu toe. Aan hem de lastige taak om interne corruptie aan het licht te brengen. Daarbij wordt zijn geloof in het systeem waar hij altijd voor gevochten heeft behoorlijk op de proef gesteld. Terwijl hij onderzoek doet, ontdekt Jack namelijk een samenwerking tussen een drugskartel en een terroristische organisatie waardoor uiteindelijk een samenzwering veel dichter bij huis aan het licht komt. Deze collectie bevat naast alle spannende afleveringen ook exclusieve deleted scenes.

  Met viervoudig Emmy® Award-genomineerde John Krasinski als Jack Ryan en Wendell Pierce (The Wire), Emmy® Award-genomineerde Michael Kelly (House of Cards), Abbie Cornish (Limitless), Betty Gabriel (Get Out) en Michael Peña (Cesar Chavez).

  15,99 15,99


  Titel: Jack Ryan - Seizoen 4 (Blu-ray)
  Prijs: € 15,99
  Productcode: 9300000173783572


   

In het laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan wordt Jack als interim adjunct-directeur van de CIA geconfronteerd met zijn gevaarlijkste missie tot nu toe. Aan hem de lastige taak om interne corruptie aan het licht te brengen. Daarbij wordt zijn g....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top