Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ZEUZ 2 Stuks Polsband voor Fitness & CrossFit - Wr • ZEUZ 2 Stuks Polsband voor Fitness & CrossFit - Wrist wraps – Krachttraining – Polsbrace – Zwart

  ZEUZ 2 Stuks Polsband voor Fitness & CrossFit Ben je op zoek naar een goede ondersteuning voor je polsen, zodat pijn & irritatie wordt verminderd? Of ben je opzoek naar een manier om je sportprestaties te verbeteren? Deze stevige polsbanden geven je de versteking en ondersteuning die je nodig hebt!

  Kwaliteit gegarandeerd
  De wrist wraps van ZEUZ zijn gemaakt van hoogwaardig elastische nylon en daardoor kunnen de polsbanden levenslang de juiste bescherming en versteviging bieden voor ieder persoon. Door het unieke design en materiaal zijn de polsbanden als beste uit de test gekomen.

  Verbeter je sportprestaties
  Of je nu crossfit, fitness of een andere sport beoefend deze verstelbare polsbanden bieden je altijd de juiste steun die je nodig hebt. Op korte termijn beschermen de polsbanden tegen stress, irritatie en spierpijn, terwijl de polsbanden op de lange termijn vermoeidheid en slijtage van je polsen vermindert. De polsbanden kunnen natuurlijk ook als polsbrace gebruikt worden. Met een betere polssteun kun je als sporter langer trainen, sneller herstellen en verhoogde resultaten in de toekomst ervaren.

  Altijd de beste ondersteuning
  De linker en rechter polsband zijn beide een maat die voor iedereen passend is. Doormiddel van stevig klittenband kan je de polsband zo afstellen dat de ondersteuning geschikt is voor je persoonlijke situatie. Stel het klittenband iets losser af indien je de flexibiliteit aankan, iets strakker indien je meer stevigheid & ondersteuning wil. Daarnaast zit er op de wrist bands een handige duimlus zodat de polsband altijd perfect op de juiste plek blijft zitten.

  Altijd het perfecte design
  ZEUZ heeft voor elke persoon het perfecte design. Kijk bij: “Kies een andere variant” welke kleur je het mooist vindt. Door de uitstraling van de polsbanden wordt jouw sportoutfit compleet.

  Voordelen
  ✓ Versteviging en versterking van de polsen waardoor pijn wordt verminderd.
  ✓ Verbetering van sportprestaties en flexibiliteit
  ✓ Korte termijn: beschermt tegen stress, irritatie en minder spierpijn
  ✓ Lange termijn vermoeidheid en slijtage van uw polsen.
  ✓ Voorzien van een handig en stevig klittenband om de polsband af te sluiten
  ✓ Speciaal design beschikbaar in verschillende kleuren
  ✓ Maakt jouw sportoutfit compleet
  ✓ Als beste uit de test gekomen

  Specificaties
  - Aantal stuks: 2 Polsbanden
  - ZEUZ polsband opbergzak
  - Materiaal: Hoogwaardig Elastisch Nylon
  - Kleur: Zwart
  - Maat: One-size

  Irritaties of pijn tijdens het sporten is vervelend, dat weten we. Bestel jouw polsbandjes vandaag nog en verbeter direct je sportprestaties!

  14,95 14,95


  Titel: ZEUZ 2 Stuks Polsband voor Fitness & CrossFit
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000115163459


   

Ben je op zoek naar een goede ondersteuning voor je polsen, zodat pijn & irritatie wordt verminderd? Of ben je opzoek naar een manier om je sportprestaties te verbeteren? Deze stevige polsbanden geven je de versteking en ondersteuning die je nodig he....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top