Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TP-Link TL-WPA7617 KIT - Powerline adapter - Start • TP-Link TL-WPA7617 KIT - Powerline adapter - Starterkit - NL

  TP-Link TL-WPA7617 KIT - Powerline adapter - Start Gemakkelijk snel verlengen, betrouwbare wifi voor elke kamer. De Powerline-producten TP-Link TL-WPA7617 KIT transformeert het bestaande elektrische circuit van jouw huis in een supersnel netwerk en brengt bekabelde en draadloze netwerken overal waar een stopcontact is.

  Geen nieuwe draden of boren nodig Netwerk gaat door muren en vloeren Compatibel met alle WiFi-routers of andere powerline-producten Breid de dekking uit door meer extenders toe te voegen AV1000 snelheden en 300 meter bereik. Door gebruik te maken van geavanceerde HomePlug AV2-technologie, zorgt de TL-WPA7617 KIT voor stabiele en supersnelle WiFi, en ook voor een bekabelde verbinding, voor datatransmissies tot 1000 Mbps via de elektrische bedrading voor een bereik tot 300 meter. Stream in HD, game online en download grote bestanden zonder onderbreking dankzij betrouwbare powerline-links. Gigabit Ethernet voor betrouwbare verbindingen Eén gigabit Ethernet-poort biedt kabelverbindingen met warp-snelheid voor 4K HD-streaming, gaming zonder vertraging en meer. Er worden twee Ethernet-kabels meegeleverd in de doos. AC1200 WiFi voor ultrasnelle internetverbindingen Met AC1200 dual-band wifi (867 Mbps op 5 GHz en 300 Mbps op 2,4 GHz) kun je overal in huis streamen, gamen, e-mailen, browsen en posten op je draadloze apparaten. Maak je geen zorgen over het bezetten van een stopcontact. Sluit hem gewoon aan op je TL-PA7017P alsof het een normaal stopcontact is. Voel je vrij om pc's, smart-tv's of andere bekabelde apparaten aan te sluiten zonder prestatieverschillen. Plug en Play, geen configuratie vereist Laat het ingewikkelde installatieproces voorgoed achterwege. Ga in twee stappen aan de slag met powerline Stap 1: verbind de TL-PA7017P met je router. Stap 2: sluit de TL-WPA7617 aan waar je een bedrade en draadloze internetservice nodig hebt. Stap 3: druk op de knop "Koppelen" op elke adapter om een ​​veiliger netwerk te creëren. One-Touch Wi-Fi-configuratie Kopieert direct de naam van het draadloze netwerk (SSID) en het wachtwoord van je router door op de WiFi Clone-knop te drukken. Bovendien worden wijzigingen in de wifi-instellingen van een powerline-adapter automatisch toegepast op het hele Powerline-netwerk. Powerline beheer op je smartphone, beheer je powerline wifi via de tpPLC-app vanaf je smartphone (Android, iOS), of download het nieuwe tpPLC-hulpprogramma op pc's om het powerline-netwerk te beheren.

  59,99 59,99


  Titel: TP-Link TL-WPA7617 KIT - Powerline adapter - Start
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9300000024768985


   

Gemakkelijk snel verlengen, betrouwbare wifi voor elke kamer. De Powerline-producten TP-Link TL-WPA7617 KIT transformeert het bestaande elektrische circuit van jouw huis in een supersnel netwerk en brengt bekabelde en draadloze netwerken overal waar ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top