Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

J-Pro Magnetisch Vliegengordijn - High Quality Gla • J-Pro Magnetisch Vliegengordijn - High Quality Glasvezel Deurhor - Deurgordijn - 210 x 91 cm – Zwart

  J-Pro Magnetisch Vliegengordijn - High Quality Gla J-Pro heeft een uitgebreid assortiment met allerlei vernieuwende producten waaronder magnetische vliegengordijnen en deurhorren van Fiberglass. Deze hebben we in verschillende maten en kleuren. Wij gaan voor een beter wooncomfort in elk huis!

  Wilt u de buitendeuren kunnen openen zonder dat de ruimte binnen de kortste keren vol met vliegen zit? Dit magnetisch deurhor van FiberGlass houdt als geen ander alle vliegen en andere insecten buiten de deur. Topkwaliteit:
  Wij garanderen dat onze deurhorren van topkwaliteit zijn. In tegenstelling tot het goedkope polyester gaas is deze deurhor van glasvezel. Een glasvezelkern maakt het gaas heel sterk, brandwerend en Uv-bestendig. Daarnaast staat het strakker en mooier in huis dan het simpele polyester van andere modellen. (Hierdoor is deze deurhor niet in te korten) Krachtige magneten:
  Door de 28 krachtige magneten over de gehele lengte van het gordijn en de gewichtjes onderaan kunt u makkelijk naar binnen en buiten lopen waarna het gordijn direct weer sluit. Hierdoor krijgen vliegen en andere insecten niet de kans om naar binnen te vliegen. U hoeft zich geen zorgen te maken over huisdieren die de hor beschadigen. De magnetische hordeur opent door zijn design onmiddellijk zodra er iets of iemand tegen aanloopt. Hierdoor kunnen huisdieren probleemloos en gemakkelijk door de hordeur heen. Voordelen: Sluit van boven tot beneden volledig automatisch dankzij de 28 magneetpunten; Super sterk door glasvezel; Ingewerkte gewichtjes onderaan; Duurzaam; Uv-bestendig; Kind- en dier vriendelijk; Strak design; Brandwerend; Maakt het mogelijk om ruimtes te ventileren; Het fijne gaas houdt alle insecten buiten; Volledige velcro bevestiging; Snelle en eenvoudige bevestiging binnen enkele minuten; Extra punaises.
  Optimaal gebruiksgemak
  Het gordijn is eenvoudig te bevestigen, in onze Nederlandse handleiding die we hebben bijgevoegd kunt u de instructies vinden om het gordijn op te hangen. Eens u de klittenband heeft bevestigd, hoeft u enkel het vliegengordijn erop te plakken en vast te hangen met de extra punaises. Voor- en na het warme seizoen kan u het gemakkelijk opnieuw bevestigen en afhalen. Specificaties Kleur: zwart Afmetingen: 210 x 91 cm Let op: De hor is niet in te korten Geschikt voor deuren gelijk aan of kleiner dan 208cm hoog x 85cm breed. Geniet opnieuw van frisse buitenlucht zonder overlast van die vervelende insecten

  0


  Titel: J-Pro Magnetisch Vliegengordijn - High Quality Gla
  Prijs: € 0,00
  Productcode: 9300000001724345


   

J-Pro heeft een uitgebreid assortiment met allerlei vernieuwende producten waaronder magnetische vliegengordijnen en deurhorren van Fiberglass. Deze hebben we in verschillende maten en kleuren. Wij gaan voor een beter wooncomfort in elk huis!

Wilt....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top