AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Xiaomi AC1200 - Wifi Versterker - Draadloze Router • Xiaomi AC1200 - Wifi Versterker - Draadloze Router - 5G Dual Band - Wifi Booster - 1200Mbps

  Xiaomi AC1200 - Wifi Versterker - Draadloze Router Vergroot eenvoudig uw WiFi netwerk in huis met de Xiaomi AC1200. De WiFi versterker is Plug-and-Play en is binnen enkele minuten ingesteld. De ideale manier om het bereik van uw WiFi netwerk te vergroten.

  Plus- en minpunten van de Xiaomi CA1200 De Xiaomi CA1200 is dual-band en kan hierdoor het wifi-signaal op zowel de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band vergroten.
  Apparaten kunnen bedraad worden aangesloten op de Fast Ethernetpoort.
  Eenvoudige installatie middels de WPS knop.
  LED-indicatielampjes helpen je met de juiste plaatsing te vinden Xiaomi AC1200 ondersteunt 5G!


  Installatie Installeren gaat eenvoudig via de Xiaomi Home app. Hier is het installatieproces stapsgewijs uitgelegd. U hoeft alleen nog maar het WiFi wachtwoord van uw eigen netwerk in te voeren en de app regelt de rest!


  Inhoud van de verpakking Xiaomi CA1200 Instructieboekje
  Goed om te weten! Wifi-versterkers kunnen het signaal alleen verspreiden als deze zelf een goed signaal ontvangt. De WiFi-versterker is geen router met een eigen netwerk. Het is dus belangrijk om de versterker in een gebied te plaatsen waar het wifi-signaal nog sterk is.

  Deze Wifi-versterker is ideaal voor woningen met: Meerdere devices Een specifieke dode zone op een afstand net buiten het bereik van de router.

  100% Tevredenheids garantie Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing. Bestel hem vandaag nog!

  0


  Titel: Xiaomi AC1200 - Wifi Versterker - Draadloze Router
  Prijs: € 0,00
  Productcode: 9300000122874430


   

Vergroot eenvoudig uw WiFi netwerk in huis met de Xiaomi AC1200. De WiFi versterker is Plug-and-Play en is binnen enkele minuten ingesteld. De ideale manier om het bereik van uw WiFi netwerk te vergroten.

Plus- en minpunten van de Xiaomi CA1200 ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top