Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Shapewear Zweetband voor de Buik - Waist Trainer S • Shapewear Zweetband voor de Buik - Waist Trainer Shaper Man & Vrouw – Buikband afvallen – Afslankband

  Shapewear Zweetband voor de Buik - Waist Trainer S Wil jij graag makkelijk en snel die overtollige kilo's kwijt? Gebruik dan de zweet afslankband van Shapewear, deze waist trainer van Shapewear is een must voor tijdens het sporten! De buikband kunt je zelf met klittenband verstellen in de maat die jij wil en is licht van gewicht zodat je genoeg beweeg ruimte heeft. Elastisch en duurzaam geproduceert en het ondersteunt je rug voor schokken.

  Inclusief E-book met 8 afval tips
  Voordelen:
  - Verstelbaar
  - Voorkomt rugschokken bij lopen ( Rugsteun)
  - Hoge elasticiteit
  - Anti slip
  - Meer vetverbranding
  - Geschikt bij het gebruik van verschillende sporten voor doeltreffend resultaat
  - Sneller je doelen halen
  stimuleert de vetverbranding
  Het huidvriendelijke neopreen materiaal laat de onderliggende huid opwarmen tot circa 47 °C. Bij een temperatuur van 46 °C beginnen vetten zich sneller in het lichaam op te lossen. Waar deze kostbare warmte normaal gesproken verloren gaat, houdt de waist trainer deze vast. Hierdoor ga je sneller vet verbranden en ga jij je doelen sneller halen!

  Huidvriendelijke materialen
  De waist trainer is gemaakt van huidvriendelijke materialen. Dit zorgt voor een langdurig draagcomfort en voorkomt nare bultjes. Goedkopere namaakproducten kunnen voorzien zijn van materialen welke allergische reacties kunnen veroorzaken. Neem de waist trainer na het sporten gemakkelijk af met een natte doek, zo wordt het ophopen van bacteriën voorkomen.

  100% Geld terug garantie
. We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld. Sluit je nu aan bij de tevreden klanten die je voorgingen en ga nu jou doelen achterna!

  18,95 18,95


  Titel: Shapewear Zweetband voor de Buik - Waist Trainer S
  Prijs: € 18,95
  Productcode: 9300000003129263


   

Wil jij graag makkelijk en snel die overtollige kilo's kwijt? Gebruik dan de zweet afslankband van Shapewear, deze waist trainer van Shapewear is een must voor tijdens het sporten! De buikband kunt je zelf met klittenband verstellen in de maat die ji....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top