Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Duerté HoelaHoep XXL Met Gewicht - 130 cm Omtrek - • Duerté HoelaHoep XXL Met Gewicht - 130 cm Omtrek - Hoela Fitness Kinderen & Volwassenen - Hula Weight Hoop 1.5 KG + 4 extra schakels

  Duerté HoelaHoep XXL Met Gewicht - 130 cm Omtrek - Ben jij opzoek naar een hoelahoep die niet meer op de grond valt en ook nog een effectief is om mee te sporten? Dan is de hoela fitness met gewicht perfect voor jou. Deze weight hoop is gemaakt voor kinderen en volwassen en kan ingesteld worden naar de maat die jij wil. Door zijn 28 onderdelen is het geschikt voor een grote maat. Met deze hula hoop fitness ga je sporten en masseer je het lichaam tegelijkertijd. Afvallen was nog nooit zo makkelijk. Let op! Tot 130 CM buikomtrek, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een grotere maat. Hierbij doen wij extra stukjes bij de standaard hoelahoep op. Graag voor bestelling! Unieke kenmerken Verzwaarde bal van 1.5KG Verbrand Meer calorieën Makkelijk te koppelen schakels Minder lawaai Geschikt om te gebruiken in elke omgeving Voor jong en oud te gebruiken Masseer jezelf tijdens een workout
  Afvallen door de hoela hoep
  Doordat je met de hoela hoep veel spiergroepen moet gebruiken is dit een effectief middel om af te vallen, je gebruikt hierbij je heupen, bovenbenen en je buikspieren (core). Dit zijn grote spiergroepen en hierdoor verbrand je sneller calorieën, dit resulteert in een smallere taille en een gezonder lichaam.

  Massage door de hoela hoep
  De hoela hoep van Duerté heeft 28 onderdelen, deze hebben allemaal een kleine massage bolletje boevenop zitten. Door deze massage bolletjes krijg jij tijdens de workout een kleine massage. Doormiddel van de veertjes die in de bolletjes zitten passen deze zich aan naar jou. Een workout en massage in een wat wil je nog meer?

  Hoeveel calorieën verbrandt ik ?
  Dit is afhankelijk van je ervaring en training intensiteit, je zal zien dat wanneer de hoela hoep vaker gebruikt en je steeds langer door kan trainen je ook meer calorieën verbranden en uiteindelijk strakker in je vel komt te zitten. Je zal dus eerst even moeten oefenen voordat je het echt gaat merken in je lichaam, maar laat dat je niet tegenhouden om te beginnen!

  Makkelijk in elkaar te zetten
  Er zijn 28 schakels in deze hoela hoep die elkaar verbinden, deze schakels zijn doormiddel van pinnetjes die uitsteken aan elkaar vastgemaakt, met een kleine beweging naar onderen zijn deze schakels van elkaar af te halen, het kost weinig moeite om dit te doen. Ook de veertjes en het railtje voor de verzwaarde bal is erg makkelijk in de hoela hoep te zetten.

  Voor volwassenen maar ook voor kinderen
  Deze hoela hoep is geschikt voor jong en oud. Wel raden wij aan om het per leeftijd te bekijken, jongere kinderen zullen meer moeite hebben met de verzwaarde bal dan volwassenen. Maar wil jij niet meer met een saaie hoepel rondlopen maar gewoon een nieuwe roze flitsende? Dan is deze hoela hoep ook zeker wat voor jou. Gun jij jezelf een betere workout? Bestel dan nu nog onze Duerté hoela hoep en join the hoela hoep familie!

  44,95 44,95


  Titel: Duerté HoelaHoep XXL Met Gewicht - 130 cm Omtrek -
  Prijs: € 44,95
  Productcode: 9300000151565820


   

Ben jij opzoek naar een hoelahoep die niet meer op de grond valt en ook nog een effectief is om mee te sporten? Dan is de hoela fitness met gewicht perfect voor jou. Deze weight hoop is gemaakt voor kinderen en volwassen en kan ingesteld worden naar ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top