Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Kinderspeelgoed 1 jaar - Montessorisch Speelgoed - • Kinderspeelgoed 1 jaar - Montessorisch Speelgoed - UFO siliconen trekspeeltje voor baby's - Educatief speelgoed - Montessori speelgoed - Sensorisch speelgoed- Sileconen - 0- 24 Maanden - CE Markering

  Kinderspeelgoed 1 jaar - Montessorisch Speelgoed - Heb je ooit gezocht naar educatief speelgoed dat perfect aansluit bij de ontwikkeling van je baby? Maak kennis met de Omniventure Montessori UFO! Speciaal ontworpen voor baby's van 0-2 jaar, is dit Montessori speelgoed gemaakt van veilige sileconen en voorzien van een CE-markering. Gegarandeerd dat je kleintje minimaal 1 keer per dag geniet van spelend leren. Start de ontwikkeling van je baby vandaag nog! Voordelen Met de Omniventure Montessori UFO heb je het perfecte educatieve speelgoed voor je baby. De Montessori UFO is speciaal ontworpen om de ontwikkeling van baby's te stimuleren. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, veilig voor je baby. Met de CE Markering weet je zeker dat de Montessori UFO voldoet aan Europese veiligheidsnormen. De Montessori UFO is geschikt voor baby's van 0-2 jaar oud, perfect voor de eerste speelervaringen. Met de Montessori UFO kan je baby spelenderwijs zijn motorische vaardigheden verbeteren. De kleurrijke en aantrekkelijke vormen van de Montessori UFO zullen je baby's interesse wekken. Ontdek hoe je baby al op 4 maanden oud spelenderwijs kan leren met de Montessori UFO. Koop nu de Omniventure Montessori UFO en geef je baby een leuke en leerzame speelervaring!
  Educatief speelgoed voor de allerkleinsten
  De Omniventure Montessori UFO is het perfecte educatieve speelgoed voor baby's van 0-2 jaar. Met zijn kleurrijke vormen en bewegende onderdelen stimuleert deze Montessori UFO de zintuiglijke ontwikkeling van je kleintje. Veilig en duurzaam materiaal
  Onze Montessori UFO is gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij siliconen materiaal. Dit zorgt ervoor dat de UFO veilig is voor je baby om op te bijten en te sabbelen. Daarnaast is het speelgoed duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. CE Markering voor kwaliteit
  De Omniventure Montessori UFO voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen en is voorzien van een CE Markering. Zo weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt dat veilig is voor je kindje om mee te spelen. Specificaties- Afmetingen: de Omniventure Montessori UFO heeft een compact formaat dat gemakkelijk in de hand past.
  - Constructie: het product is gemaakt van duurzaam en lichtgewicht materiaal, waardoor het gemakkelijk te dragen is.
  - Montessori principes: de UFO is ontworpen volgens de Montessori principes, waardoor het spelenderwijs leren stimuleert.
  - Creativiteit en verbeeldingskracht: het product stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, doordat ze zelf de UFO kunnen bouwen en personaliseren.
  - Veiligheid: de UFO voldoet aan alle veiligheidsnormen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.
  - Educatief: de UFO kan worden gebruikt om verschillende vaardigheden te ontwikkelen, zoals hand-oog coördinatie en probleemoplossend denken.
  - Inclusief accessoires: het product wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals astronauten en ruimteschepen, om het spelen nog leuker te maken.
  - hoewel het product geen specifiek merk heeft, staat bekend om zijn kwalitatieve en betaalbare producten. Veelgestelde vragen
  Veelgestelde vragen over de Omniventure Montessori UFO

  1. Wat is de functie van de Omniventure Montessori UFO? De Omniventure Montessori UFO is een educatief speelgoed dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden, hand-oog coördinatie en creativiteit. Het stimuleert hun verbeeldingskracht en logisch denken.

  2. Hoe werkt de Omniventure Montessori UFO? De Montessori UFO bevat verschillende vormen en kleuren die kinderen kunnen stapelen en sorteren. Ze kunnen de UFO ook laten rollen en ermee spelen. Het is eenvoudig te gebruiken en vereist geen batterijen of elektriciteit. 3. Voor welke leeftijd is de Omniventure Montessori UFO geschikt? De Montessori UFO is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Het is een geweldig speelgoed voor kleuters en jonge kinderen die geïnteresseerd zijn in puzzels en constructies. 4. Waarom is de Montessori-methode belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen? De Montessori-methode is gebaseerd op het principe dat kinderen op hun eigen tempo leren en ontdekken. Het stimuleert hun natuurlijke nieuwsgierigheid en biedt hen de vrijheid om te experimenteren en te leren van hun fouten. Dit helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een leergierige houding. 5. Is de Omniventure Montessori UFO veilig voor kinderen? Ja, de Montessori UFO is gemaakt van hoogwaardig, niet-giftig materiaal dat veilig is voor kinderen om mee te spelen. Het is getest en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. We raden echter altijd aan om kinderen onder toezicht te laten spelen en kleine onderdelen buiten het bereik van jonge kinderen te houden.

  13,05 13,05


  Titel: Kinderspeelgoed 1 jaar - Montessorisch Speelgoed -
  Prijs: € 13,05
  Productcode: 9300000166336997


   

Heb je ooit gezocht naar educatief speelgoed dat perfect aansluit bij de ontwikkeling van je baby? Maak kennis met de Omniventure Montessori UFO! Speciaal ontworpen voor baby's van 0-2 jaar, is dit Montessori speelgoed gemaakt van veilige sileconen e....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top