AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Draagbare loopband - BIGZZIA Elektrische loopband • Draagbare loopband - BIGZZIA Elektrische loopband - Wandelpad 1-8 km/u,2.5HP - Met afstandsbediening en LCD-scherm - Zwart

  Draagbare loopband - BIGZZIA Elektrische loopband [Ontwerp zonder installatie] De loopband wordt volledig gemonteerd geleverd en kan direct na het uitpakken worden gebruikt. Dankzij de wielen is hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Eén persoon kan hem vrij bewegen. De Mini Tread ligt plat onder je sta bureau, waardoor je de beste kantoor fitness krijgt terwijl je werkt. En hij glijdt gemakkelijk onder meubels als je hem niet gebruikt.

  [Instelbare snelheid van 1-8 km/u] Deze draagbare loopband biedt twee trainingsmodi (loop- en wandelmodus) en een instelbare snelheid tot 10 km/u om aan je voorkeuren te voldoen, en kan gebruikt worden als loopband voor onder je bureau of als loopband voor intensieve oefeningen.

  [Met digitaal display] Meet de verbrande calorieën, snelheid, tijd en afstand op het LCD-scherm. Deze elektrische loopband wordt geleverd met een slimme afstandsbediening die het apparaat inschakelt, de snelheid aanpast en gegevens weergeeft.

  [Schokabsorberend ontwerp] De verbeterde schokabsorberende loopband kan de maximale impact van de loopplank van de loopband op de gebruiker verspreiden, waardoor enkel- en kniegewrichten effectief worden beschermd. Het kan u helpen om comfortabeler en gezonder te trainen. Met een 40 cm bredere loopband biedt deze loopband genoeg ruimte om vrij te wandelen of te rennen.

  [Krachtige 2,5 pk motor] Met een krachtige en stille 2,5 pk motor ondersteunt onze loopband een maximale snelheid van 8 km/u en een gewichtscapaciteit van 265 lbs, waardoor het geluid tijdens het trainen wordt verminderd en de belastbaarheid toeneemt. Zo kun je genieten van je dagelijkse training binnenshuis zonder anderen te storen.

  [Uitstekende klantenservice] Wij bieden gebruikersadvies en after-sales service 24 uur per dag tijdens werkdagen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je twijfels hebt tijdens het gebruik.

  159,99 159,99


  Titel: Draagbare loopband - BIGZZIA Elektrische loopband
  Prijs: € 159,99
  Productcode: 9300000169486552


   

[Ontwerp zonder installatie] De loopband wordt volledig gemonteerd geleverd en kan direct na het uitpakken worden gebruikt. Dankzij de wielen is hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Eén persoon kan hem vrij bewegen. De Mini Tread ligt plat....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top