Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LUVION® White Noise Machine Moon Edition - Soundsp • LUVION® White Noise Machine Moon Edition - Soundspa - Kalmerende Slaaphulp met Witte Ruis voor Baby's, Kinderen én Volwassenen - Help jezelf of je Baby Beter Slapen!

  LUVION® White Noise Machine Moon Edition - Soundsp NIEUW! - INTRODUCTIEAANBIEDING - Heeft je kleintje moeite met slapen? Gebruik dan onze white noise machine! De kalmerende witte ruis geluiden hebben een rustgevende werking op de baby. Een stille kamer is zeker in het begin zeer onwennig voor de baby die continue het geluid van de moeder gewend is. Naast witte ruis kan daarom ook voor o.a. hartslaggeluiden worden gekozen voor een nog soepelere overgang. Daarnaast zorgt het ademende amberkleurige lampje voor extra rust en ontspanning bij je kleintje! 25 rustgevende geluiden Naast witte ruis en hartslag geluiden bevat de Luvion White Noise Machine een uitgebreide selectie van in totaal 25 rustgevende geluiden. Geluiden in de categorieën: Witte Ruis, Hartslag, Oceaan, Natuur, Regen en Muziek. Je vind dus altijd een geluid dat voor jou kleine optimaal werkt! Rustgevende verlichting Het licht lijkt op het licht dat de baby in baarmoeder al kan zien en helpt daarmee verder de overgang van de buik naar buitenwereld te verkleinen. De verlichting kan worden gebruikt ter ondersteuning van de geluiden van de white noise machine. De verlichting is optioneel, liever een donkere kamer? Dat kan dus ook! Oplaadbare Accu voor maximaal gebruiksgemak De Luvion White Noise Machine leg je gemakkelijk en veilig bij de baby door de in de machine aanwezige accu. De accuduur bedraagt maar liefst tot 20 uur! Tijdens de gehele slaaptijd van de kleine kunnen de geluiden dus worden afgespeeld ter ondersteuning van de (nacht)rust. Of stel, wanneer alleen nog hulp nodig is bij het in slaap vallen, een timer in waarbij de Machine vanzelf na 15, 30 of 60 minuten wordt uitgeschakeld. De accu is wanneer de machine niet in gebruik is gemakkelijk via de meegeleverde USB laadkabel weer bij te laden. Hoogwaardige Luvion Baby Artikelen Bij Luvion staat jouw baby altijd centraal, alle producten zijn erop gericht het leven van jou als ouder makkelijker en leuker te maken. Naast hoge kwaliteit is er dus ook altijd oog voor optimaal gebruiksgemak en mooi design. Ook bij de Luvion White Noise Machine komt dit allemaal mooi samen! Een goede nachtrust is zowel voor de baby als voor jou als ouder natuurlijk zeer belangrijk en hierbij is de White Noise Machine een ideaal hulpmiddel. Over de functionaliteit en het bedieningsgemak is zeer goed nagedacht, dus alles is makkelijk instelbaar. Het strakke design zorgt er tot slot voor dat de machine in geen enkele (baby)kamer misstaat. Ook geschikt voor volwassenen Een slechte nachtrust is natuurlijk niet alleen iets voor baby's, ook voor volwassenen is een goede nachtrust helaas geen garantie. Ook dan kan de Luvion White Noise Machine helpen, de witte ruis en/of andere aanwezige geluiden zijn hiervoor zeker ook geschikt. De Luvion White Noise Machine in het kort ✓ 25 Rustgevende geluiden In 6 categorieën (Witte Ruis, Hartslag, Oceaan, Natuur, Regen en Muziek)
  ✓ Rustgevende LED verlichting Het ondersteundende licht geeft je extra rust en helpt je nog beter ontspannen
  ✓ Wetenschappelijk bewezen effectief Onderzoek wijst uit dat baby's beter slapen bij (ruis)geluiden
  ✓ Ingebouwde accu voor 15 tot 20 uur gebruik Gaat gemakkelijk een hele nacht mee en is eenvoudig overal te gebruiken
  ✓ Ingebouwde timer schakelt de machine (optioneel) automatisch uit bevat een 15, 30 en 60 minuten timer
  ✓ USB oplaadkabel inbegrepen Makkelijk op te laden via elke (adapter met) USB aansluiting
  ✓ Ook geschikt voor volwassenen Ook volwassenen kunnen baat hebben bij witte ruis voor een betere nachtrust
  ✓ Strak modern design Deze witte ruis machine misstaat in geen enkele (baby)kamer

  19,95 19,95


  Titel: LUVION® White Noise Machine Moon Edition - Soundsp
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000171592768


   

NIEUW! - INTRODUCTIEAANBIEDING - Heeft je kleintje moeite met slapen? Gebruik dan onze white noise machine! De kalmerende witte ruis geluiden hebben een rustgevende werking op de baby. Een stille kamer is zeker in het begin zeer onwennig voor de baby....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top