Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

AirKing Torenventilator 117cm met afstandsbedienin • AirKing Torenventilator 117cm met afstandsbediening - Ventilator Dimbaar LED scherm Zwart AKTN117BK

  AirKing Torenventilator 117cm met afstandsbedienin Stel je voor: de zomerse hitte is in volle gang, maar je blijft koel en comfortabel dankzij de AirKing Torenventilator 117cm. Deze elegante en krachtige ventilator met afstandsbediening, timer en oscilatiefunctie is jouw ultieme bondgenoot tegen warme dagen en benauwde nachten.

  Slank Design
  Met zijn slanke ontwerp past de AirKing Torenventilator perfect in elke ruimte, of het nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor is. Hij neemt minimale vloerruimte in beslag, maar levert maximale verkoeling met zijn krachtige luchtstroom.

  Oscilatiefunctie en 3 snelheden
  Dankzij de geavanceerde technologieën biedt de AirKing Torenventilator niet alleen verfrissing, maar ook efficiëntie en gemak. Met 3 snelheidsinstellingen kun je de luchtstroom aanpassen aan jouw voorkeur, terwijl de optionele oscillatiefunctie zorgt voor gelijkmatige verdeling van de koele lucht door de hele kamer.

  Temperatuursaanduiding
  En maak je geen zorgen over geluidsoverlast; de AirKing Torenventilator is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Daarnaast geeft de ventilator ook de graden in Celsius weer.

  Afstandsbediening
  Bovendien is de AirKing Torenventilator eenvoudig te bedienen met de handige afstandsbediening, waardoor je vanuit je luie stoel de instellingen kunt aanpassen. Het licht van het scherm gaat vanzelf uit zodat je snachts geen storend licht zal zien. Kies voor verfrissing, kies voor comfort, kies voor de AirKing Torenventilator. Laat de zomerse warmte geen spelbreker zijn - koel af met deze AirKing torenventilator.

  75,99 75,99


  Titel: AirKing Torenventilator 117cm met afstandsbedienin
  Prijs: € 75,99
  Productcode: 9300000173912020


   

Stel je voor: de zomerse hitte is in volle gang, maar je blijft koel en comfortabel dankzij de AirKing Torenventilator 117cm. Deze elegante en krachtige ventilator met afstandsbediening, timer en oscilatiefunctie is jouw ultieme bondgenoot tegen warm....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top