Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Super Ninja Mierenlokdoos - Ecologisch, Veilig en • Super Ninja Mierenlokdoos - Ecologisch, Veilig en Effectief Mieren Bestrijden - 2 Mierenlokdoosjes - Voor Binnen en Buiten - Verwijderd Snel de Hele Kolonie - Werkzaam tot 4 weken

  Super Ninja Mierenlokdoos - Ecologisch, Veilig en Super Ninja Mierenlokdoos - Effectief Mieren Bestrijden

  Direct Werkzaam
  Ervaar de onmiddellijke werking van Super Ninja Mieren lokdoos, speciaal ontworpen om mieren snel en effectief te bestrijden. Plaats de mierenlokdoosjes binnen en buiten uw huis voor directe resultaten.

  Verwijdert de Volledige Kolonie
  Deze mierenlokdozen bevatten een sterk anti-mierenmiddel van natuurlijke oorsprong, Spinosad, dat niet alleen individuele mieren bestrijdt, maar de hele kolonie effectief en permanent verwijdert. Plaats de mierenlokdoos binnen of plaats de mierenlokdoos buiten bij de ingang van het mierennest en laat het product drie dagen werken voor het beste resultaat.

  Eenvoudig in Gebruik
  Onze mierenlokdozen zijn gemakkelijk te gebruiken. Open simpelweg de lokdoos door hem open te draaien en plaats deze op de aangetaste plekken. Elke lokdoos biedt tot 4 weken bescherming, waardoor frequente vervanging niet nodig is.

  Langdurige Bescherming
  Elke mierenlokdoos werkt tot vier weken lang, waardoor u verzekerd bent van langdurige bescherming tegen mieren. Ideaal voor zowel binnenhuis als buiten gebruik.

  Speciaal voor Mieren Bestrijden
  Super Ninja Mierenlokdoos is effectief zowel binnen als buiten. Deze set is speciaal ontworpen voor het bestrijden van mieren in en rond uw huis. Plaats één val per 10 m² en vervang elke 3 tot 4 weken voor continuïteit in bescherming.

  Betrouwbaar
  Vertrouw op Super Ninja voor een verantwoorde en effectieve aanpak van uw mierenproblemen. Onze mierenlokdozen bevatten ingredienten die ook zijn toegestaan in de biologische landbouw en voldoen aan de hoogste eisen.

  Kies voor Super Ninja Mierenlokdoos en geniet van een mierenvrije omgeving!

  7,95 7,95


  Titel: Super Ninja Mierenlokdoos - Ecologisch, Veilig en
  Prijs: € 7,95
  Productcode: 9300000147720692


   

Super Ninja Mierenlokdoos - Effectief Mieren Bestrijden

Direct Werkzaam
Ervaar de onmiddellijke werking van Super Ninja Mieren lokdoos, speciaal ontworpen om mieren snel en effectief te bestrijden. Plaats de mierenlokdoosjes binnen en buiten uw h....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top