Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

JBL PartyBox 110 - Bluetooth Party Speaker - Zwart • JBL PartyBox 110 - Bluetooth Party Speaker - Zwart

  JBL PartyBox 110 - Bluetooth Party Speaker - Zwart JBL PartyBox 110
  De JBL PartyBox 110 bevat unieke dynamische LED-lichtringen synchroniseren met het krachtige geluid en de diepe bas van de JBL PartyBox 110. Neem de PartyBox overal mee naartoe met het spatwaterdichte ontwerp. Sluit een gitaar en microfoon aan en bouw een feestje. De krachtige JBL Original Pro Sound met Bass Boost hoor je niet alleen, die voel je. Feest de hele nacht door met een batterij die tot 12 uur meegaat. Gebruik de PartyBox-app voor totale controle terwijl je je muziek draadloos streamt.

  Krachtig JBL Original Pro-geluid Of je nu thuis of buiten bent, de JBL PartyBox 110 laat je muziek geweldig klinken dankzij het krachtige JBL Original Pro-geluid. En een diepe, verstelbare bas op twee niveaus.

  Dynamische lichtshow die synchroon lopen met de beat Elke soort muziek is beter met een dynamische lichtshow! Kleuren lopen synchroon met de beat en de strobes en patronen zijn aan te passen naar jouw wensen. Het is een unieke, geweldige audiovisuele ervaring waarmee het een echt feest wordt.

  12 uur afspeeltijd Feest de hele dag of nacht door met de JBL TUNE 225TWS. Met 12 uur afspeeltijd en een ingebouwde oplaadbare batterij gaat de beat gewoon door!

  IPX4-spatwaterdicht Of je gasten nu op het strand dansen of aan het zwembad drinken, de JBL PartyBox 110 is IPX4-spatwaterdicht, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over opspattend water.

  Microfoon- en gitaaringangen Met microfoon- en gitaaringangen kun je zingen en meespelen. Laat zien wat je in huis hebt. Het klinkt niet alleen goed, het ziet er ook nog eens te gek uit, met een fantastische lichtshow om een echt goed feest te bouwen.

  PartyBox-app De JBL PartyBox-app maakt het eenvoudiger dan ooit om je muziek te bedienen, instellingen bij te
  werken en de kleuren en patronen van je lichtshow aan te passen voor de perfecte partyvibe.

  Afspelen via meerdere bronnen Stream je muziek draadloos via Bluetooth, sluit een USB-stick aan of sluit aan met een aux-kabel. Met de JBL PartyBox 110 kun je je muziek volledig aanpassen naar jouw wensen.

  Koppel je luidsprekers voor nog meer geluid Eén JBL PartyBox 110 niet genoeg? Koppel twee JBL luidsprekers met een kabel of Wireless by True Wireless Stereo (TWS)-technologie voor een nog grootser, krachtiger geluid.

  269,00 269


  Titel: JBL PartyBox 110 - Bluetooth Party Speaker - Zwart
  Prijs: € 269,00
  Productcode: 9300000026047143


   

JBL PartyBox 110
De JBL PartyBox 110 bevat unieke dynamische LED-lichtringen synchroniseren met het krachtige geluid en de diepe bas van de JBL PartyBox 110. Neem de PartyBox overal mee naartoe met het spatwaterdichte ontwerp. Sluit een gitaar en m....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top