Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Super Ninja Fruitvliegjes Vanger - 4 Fruitvliegjes • Super Ninja Fruitvliegjes Vanger - 4 Fruitvliegjes vallen - Zeer Effectiefe en Egologische Insectenval om Fruitvliegjes te Bestrijden - Direct Werkzaam, Milieu vriendelijke & Veilige Fruitvliegjes

  Super Ninja Fruitvliegjes Vanger - 4 Fruitvliegjes Super Ninja Fruitvliegjes Vanger - De Krachtige en Ecologische Oplossing tegen Fruitvliegjes

  Direct Werkzaam
  Ervaar de directe kracht van Super Ninja fruitvliegjes vallen, speciaal ontworpen om fruitvliegjes snel en effectief te bestrijden. Met een lokstof die als zeer aantrekkelijk geldt voor een fruitvlieg, werken deze vallen onmiddellijk na plaatsing.

  Milieuvriendelijk en Veilig
  Onze Fruit Fly Ninja fruitvliegenval is bevat enkel lokstoffen en geen gifstoffen die de fruitvliegjes actief doden. De fruitvliegjes verdrinken in de lokstof omdat ze de val niet kunnen ontsnappen. Daardoor is het een veilige keuze is in uw strijd tegen fruitvliegjes. Elk onderdeel van de val, inclusief de fles, is vervaardigd uit gerecycled plastic en de verpakking is van gerecycled karton waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

  Gebruiksgemak met Stick & Go
  Plaats de fruitvliegjesval gemakkelijk en discreet met de 'stick & go' kleefstrip. Ideaal voor gebruik in de keuken, bij fruitmanden, bij de vuilnisbak, of andere plekken waar fruitvliegjes voorkomen. De val kan subtiel geplaatst worden, uit het zicht maar dicht bij de bron van overlast.

  Langdurige Bescherming
  Elke Super Ninja fruitvliegjes val biedt tot 30 dagen bescherming, zodat u zich minder zorgen hoeft te maken over het frequent vervangen van de vallen.

  Speciaal voor Fruitvliegjes Bestrijden
  Deze fruitvliegval is uiterst effectief tegen fruitvliegjes. Voor problemen met andere kleine zwarte vliegjes, zoals rouwvliegjes bij potplanten, raden we de Super Ninja Plant Fly Ninja aan.

  Betrouwbaar en Duurzaam
  Vertrouw op Super Ninja voor een effectieve en duurzame aanpak van uw ongedierteproblemen. Onze fruit ninja is gemaakt van gerecycelde materialen, ontworpen voor direct het beste resultaat. Ook te vinden bij de grotere supermarkten!

  Kies voor Super Ninja Fruit Fly Trap en maak korte metten met fruitvliegjes in uw huis!

  15,95 15,95


  Titel: Super Ninja Fruitvliegjes Vanger - 4 Fruitvliegjes
  Prijs: € 15,95
  Productcode: 9300000095237279


   

Super Ninja Fruitvliegjes Vanger - De Krachtige en Ecologische Oplossing tegen Fruitvliegjes

Direct Werkzaam
Ervaar de directe kracht van Super Ninja fruitvliegjes vallen, speciaal ontworpen om fruitvliegjes snel en effectief te bestrijden. Met e....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top