Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP - 3HZ52AE - 953XL - Inktcartridge MultiPack


 • HP - 3HZ52AE - 953XL - Inktcartridge MultiPack
  HP - 3HZ52AE - 953XL - Inktcartridge MultiPack Ideaal voor grote werkgroepen die behoefte hebben aan betrouwbare prestaties voor voordelige afdrukken in professionele kwaliteit - pagina voor pagina.
  Vertrouw op documenten in professionele kwaliteit. Originele HP inktcartridges bieden een indrukwekkende betrouwbaarheid - voor betrouwbare prestaties, consistente paginaopbrengsten en uitstekende resultaten. Snel afdrukken dankzij afzonderlijke inkten en optionele cartridges met een hoge capaciteit.

  Betrouwbare prestaties, uitstekende resultaten
  Betrouwbare, hoogwaardige, snelle resultaten gegarandeerd - pagina voor pagina. Originele HP inktcartridges bieden een indrukwekkende betrouwbaarheid en uitstekende resultaten, zodat u alles uit uw HP printer of all-in-one-apparaat kunt halen. Originele HP inktcartridges zijn zo gemaakt dat ze probleemloos in uw HP printer of all-in-one-apparaat werken.

  Professionele kwaliteit, ideaal voor op kantoor
  Print kleurendocumenten in professionele kwaliteit met briljante kleuren en haarscherpe zwarte tekst. Vertrouw op originele HP inktcartridges en produceer markeerstift-, water-, veeg- en lichtbestendige resultaten in zakelijke kwaliteit. Produceer met gepigmenteerde inkten die zijn ontwikkeld voor gebruik op kantoor, consistent zwart/wit- en kleurendocumenten van professionele kwaliteit.

  Hoge productiviteit voor een voordelige prijs
  Werk altijd productief en profiteer bij het afdrukken van zakelijke documenten met originele HP-inktcartridges van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Print dankzij afzonderlijke inkten bijzonder voordelig en verlaag met optionele inktcartridges met een hoge capaciteit de kosten per pagina, terwijl u tegelijkertijd onderbrekingen minimaliseert.
  Voordelig afdrukken met afzonderlijke cartridges. Vervang elke cartridge afzonderlijk, geheel naar wens.

  Ontwikkeld voor duurzaamheid
  Print met cartridges die goed zijn voor het milieu. Profiteer van eenvoudige recycling en minimaal verpakkingsmateriaal en verlaag de belasting voor het milieu.

  125


  Titel: HP - 3HZ52AE - 953XL - Inktcartridge MultiPack
  Prijs: € 125,00
  Productcode: 9200000092707843


   

Ideaal voor grote werkgroepen die behoefte hebben aan betrouwbare prestaties voor voordelige afdrukken in professionele kwaliteit - pagina voor pagina.
Vertrouw op documenten in professionele kwaliteit. Originele HP inktcartridges bieden een indrukw....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top