Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP 920XL - Inktcartridge / Zwart / Cyaan / Magenta


 • HP 920XL - Inktcartridge / Zwart / Cyaan / Magenta
  HP 920XL - Inktcartridge / Zwart / Cyaan / Magenta Als jij veel afdrukt, is het verstandig om de HP Cartridge 920XL / Zwart / Cyaan / Magenta / Geel / Hoge Capaciteit te overwegen. Dit is dé cartridge die voordelig is voor iedereen die meer dan gemiddeld afdrukt. Hij is daarom erg geschikt voor op kantoor, maar ook bij jou thuis is het een goede optie. Je bent namelijk in één keer klaar, doordat je meteen veel kleuren en zwarte inkt hebt. Met de HP 920XL - Inktcartridge / Zwart / Cyaan / Magenta / Geel / Hoge Capaciteit print je tot wel 1.200 pagina's die er stuk voor stuk mooi uitzien. Deze cartridge is uitvoerig getest door HP zelf en andere partijen. Uit de testen kwam deze cartridge erg goed naar voren. Dat komt onder andere doordat de cartridge circa 50 procent meer pagina's levert dan cartridges van de concurrent. Met deze variant krijg je dus goede kwaliteit, veel prints en veel kleuren in een keer zonder dat je dat terugziet in de rekening.

  Gemakkelijk en voordelig al je foto’s en andere documenten printen.
  HP Cartridge 920XL / Zwart / Cyaan / Magenta / Geel / Hoge CapaciteitInkt in kleur en zwartPrint tot wel 1.200 pagina's Geschikt voor kantoor- en thuisgebruikMeerdere malen getestEerlijke prijsWaarom originele HP cartridges?
  HP inktcartridges combineren betrouwbare prestaties, een consistente, hoge kwaliteit en milieuvriendelijkheid door gerecyclede cartridges. Je kunt rekenen op een optimale gebruikerservaring en maximale waar voor je geld, waar en wanneer je ook print.

  De beste kwaliteit print – Printen zonder lekkage of vlekken
  HP levert een hoge printkwaliteit voor professioneel ogende printresultaten. Originele HP cartridges zijn gebaseerd op 20 jaar onderzoek en ontwikkeling. Prints gemaakt met originele HP inkt en HP fotopapier gaan gemiddeld vijftig keer langer mee dan prints gemaakt met niet-originele inkt.

  Lage printkosten – meer waar voor je geld
  Met een HP cartridge kies je voor lage totale printkosten. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat HP inktcartridges gemiddeld meer dan 50 procent meer pagina's leveren dan geteste nagevulde en gereviseerde niet-HP cartridges. Niet HP-cartridges kunnen daarnaast tot een lagere productiviteit en hogere kosten leiden wegens extra afdrukken en resultaten van slechte kwaliteit.

  Milieuvriendelijker printen – Recyclen van cartridges
  HP zet zich in voor duurzaam printen, bijvoorbeeld met wereldwijde recycling-initiatieven en speciaal ontwikkelde cartridges van gerecycled materiaal, ontworpen om zo efficiënt mogelijk te presteren.


  Vraag & antwoord

  Droogt inkt uit als je niet regelmatig print?
  HP inktcartridges zijn ontworpen om niet uit te drogen, ook wanneer er maandenlang niet mee wordt geprint. Onafhankelijke tests bewijzen dat HP inkt ook na 12 weken opslag onder specifieke klimaatomstandigheden nog prachtig print. Schakel je printer uit als je deze langere tijd niet gebruikt. Bewaar ongebruikte cartridges verzegeld in de originele verpakking tot je ze in de printer installeert.

  Wat is het gemiddelde gebruik bij cartridges?
  Het gebruik verschilt per persoon. Wanneer je tot 100 pagina’s per maand print, zijn standaard HP inktcartridges voor jou het meest geschikt. Print je meer dan 100 pagina’s per maand? Kies dan voor HP XL cartridges.

  Is het schadelijk om de printerkop aan te raken?
  Door het aanraken van de printkop kan deze verstopt raken. Het advies is daarom om de blauwe folie te verwijderen en de inktcartridge direct in de printer te plaatsen.

  Hoe druk ik de mooiste foto’s af met mijn printer?
  Kies voor de mooiste foto’s voor HP fotopapier. Voor een nog beter resultaat kies je daarnaast voor HP fotocartridges.

  Tips
  Kies voor originele HP inktcartridges voor het beste printresultaatPapier met het ColorLok-logo biedt een nog betere weergavekwaliteitGebruik HP foto papier voor de mooiste foto-afdrukkenKies voor HP XL inktcartridges als je regelmatig print

  89,99 74,95


  Titel: HP 920XL - Inktcartridge / Zwart / Cyaan / Magenta
  Prijs: € 74,95
  Productcode: 9200000010852590


   

Als jij veel afdrukt, is het verstandig om de HP Cartridge 920XL / Zwart / Cyaan / Magenta / Geel / Hoge Capaciteit te overwegen. Dit is dé cartridge die voordelig is voor iedereen die meer dan gemiddeld afdrukt. Hij is daarom erg geschikt voor op k....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top