Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Peter Evers Peter Evers
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin


 • Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin
  Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic is de populaire instant camera met retro look en feel.
  De Neo Classic Instax Mini 90 camera met een retro ontwerp heeft het vermogen om gemakkelijk artistieke beelden te schieten dankzij de lange sluitertijd en double - exposure functie.

  Let op: voor deze camera heb je Fuji Instax Mini Colorfilm nodig. Dit zit niet standaard bij de camera.

  De Instax instant camera biedt 5 selecteerbare programma's. Zo kan de achtergrond worden verlicht of het brandpunt van de camera worden ingesteld op oneindig om verre dingen scherp te maken. Een bijzonder hoogtepunt : Dubbele belichting en langdurige blootstelling aan 10 seconden. Om ervoor te zorgen dat de beelden niet wazig worden door lange blootstelling, heeft de camera een ingebouwde statiefaansluiting. Ook is er een children's programma voor het opnemen van snel bewegende onderwerpen (kortere sluitertijd) en een landschap programma voor meer scherpte diepte.

  Kortom, met de Fujifilm instax Mini 90 Neo Classic heb je genoeg mogelijkheden om je leuke herinneringen meteen vast te leggen.

  109


  Titel: Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic - Bruin
  Prijs: € 109,00
  Productcode: 9200000035037369


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top