Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa

GoPro HERO


 • GoPro HERO
  GoPro HERO Op zoek naar een (nieuwe) actioncam? Maak kennis met de nieuwe GoPro HERO; het perfecte instapmodel van GoPro. HERO is waterdicht én beschikt over een touchscreen, ideaal om al jouw avonturen en dagelijkse dingen vast te kunnen leggen. Alle foto's en video's worden naar jouw GoPro-app verzonden welke direct worden omgezet in fantastische video's met de app Quickstory . Hiernaast kun je de HERO gemakkelijk bedienen met jouw stem of met 1 druk op de knop zal het opnemen starten of stoppen.

  Belangrijkste kenmerken van de GoPro HERO:
  - Waterdicht tot 10 meter zonder extra behuizing
  - Filmen in Quad HD (1440p 60fps)
  - Touchscreen bediening
  - Stem- en eenknopsbediening
  - 3 microfoons en windruisonderdrukking voor goede audiokwaliteit

  Full HD-video en foto’s van hoge kwaliteit
  De GoPro HERO maakt prachtige Quad HD (1440p) en full-HD (1080p) video's. Door de ruime beeldhoek kan je er zeker van zijn dat jij altijd de juiste shot hebt. De HERO maakt 10MP-foto's van al je avonturen.

  2-inch touchscreen
  Schakel snel tussen modi, maak de perfecte opname en bekijk je beeldmateriaal op het 2-inch touchscreen.

  Waterdicht en duurzaam
  HERO is robuust en waterdicht zonder behuizing tot op 10 m zodat je 'm probleemloos kunt meenemen op al die avonturen die je smartphone niet aankan. Bovendien kan de HERO tegen een aardig stootje.

  Stembediening
  Bedien je HERO handsfree met eenvoudige spraakopdrachten zoals “GoPro, start recording” en “GoPro, take a photo".  Wifi en Bluetooth
  Maak verbinding met de GoPro-app om je camera op afstand te bedienen, je opnamen te bekijken en direct je favorieten te delen.

  Automatisch overdragen naar je telefoon
  Je foto's en video's worden automatisch naar de GoPro-app verzonden zodat je het moment direct kunt delen.

  Geschikt voor QuikStories
  HERO stuurt automatisch je opnamen naar de GoPro-app waar ze worden getransformeerd in een prachtig bewerkte video met muziek en leuke effecten.

  Automatische cloudback-up
  Met een GoPro Plus-abonnement kun je automatisch onbeperkt back-ups in de cloud van je foto's maken en van maximaal 35 uur video-opnamen.

  Videostabilisatie
  HERO maakt vloeiende, gestabiliseerde video's. Of je nu filmt uit de vrije hand of gebruik maakt van een GoPro-bevestiging, de HERO kan het.

  Eenvoudige éénknopsbediening
  Mis nooit meer een geweldig moment. Met één druk op de sluiterknop zet je je HERO aan en begint het opnemen automatisch.

  Geschikt voor GoPro-accessoires
  Wear it. Mount it. Love it. Met meer dan 30 beschikbare accessoires krijg je unieke perspectieven en kun je je leven vastleggen op een nieuwe, creatieve manier.

  Snel opladen
  Met de Supercharger-voedingsadapter (apart verkrijgbaar) kun je snel opladen zodat je niks hoeft te missen.

  Inhoud van de verpakking
  • HERO-camera
  • The Frame
  • Oplaadbare accu
  • Gebogen plakbevestiging
  • Vlakke plakbevestiging
  • Bevestigingsgesp
  • USB-C kabel

  @media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }Je bekijkt een mooie camera, maar het kan nóg beter: Goede basis GoPro actioncam om mee te beginnen. Compacter van formaat en 4K in plaats van Full-HD beelden. Hij heeft echter geen touchscreen. Wil je toch een schermpje op je GoPro camera? De Hero 5 schiet beelden in 4K én heeft een touchscreen.
  _______________________________________________________  299,49


  Titel: GoPro HERO
  Prijs: € 299,49
  Productcode: 9200000071372448


   

Op zoek naar een (nieuwe) actioncam? Maak kennis met de nieuwe GoPro HERO; het perfecte instapmodel van GoPro. HERO is waterdicht én beschikt over een touchscreen, ideaal om al jouw avonturen en dagelijkse dingen vast te kunnen leggen. Alle foto's en....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top